Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

SC NOVA CASA SRL BACAU este o firma cu experienta,formata din profesionisti.
Productia se realizeaza intr-o fabrica dotata cu utilaje performante marca URBAN, import Germania iar produsele sunt realizate conform normelor tehnice in vigoare si standardelor de calitate ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
Noi va oferim posibilitatea de a va proteja complet locuinta cu ferestre si usi din profile PVC DECEUNINCK clasa A ,cu un desing nou si o paleta larga de culori, adaptate stilului Dumneavoasta personal.
- GRATUIT! 4 beneficii
TERMIC: este cea mai buna izolare in clasa A de ferestre cu 4,5,6 camere izolatoare incadrindu-se in norma de exigenta germana SUB 1.3W/M2K. Realizeaza si CONTROLUL REZELOR SOLARE datorita dotarii cu noul geam de la SAINT GOBAIN - Planiterm 4s.
AMBIENTAL: sistemul de microventilatie in conditi de absoluta siguranta contribuie la aerisirea incaperilor, intretinand unui climat natural.
SIGURANTA: mecanismul contra actionarii gresite si manerul cu mecanism de siguranta face ca actionarea in orice conditii sa nu creeze riscuri de accidente.
ESTETIC: manerele si capacele de balama marca contribuie decisiv la inbunatatirea valorii estetice a casei tale.
Noul profil cu 6 camere EFORT avand grosimea de 86 mm ,fiind prezent si la cele mai mari Targuri Internationale in domeniu apreciat cu diplome si care permite fabricantului profesionist sa ofere prin design-ul sau un profil performant care se potrivesc perfect cu interiorul caminului dumneavoastra.
Profilul ZENDOW cu 5 camere izolatoare avand grosimea de 70 mm confera o mai buna izolare acustica,etanseitate sporita la apa si vant,un nivel ridicat de siguranta.
EVEREST MAX este un sistem de profile din PVC cu 4 camere de izolare termica si 4 garnituri TPE - doua garnituri pentru vitrare si doua pentru etansare. Latimea profilului este de 60 mm. Sistemul EVEREST MAX este conceput cu o panta de 3 grade spre exterior, ceea ce face posibila eliminarea rapida a apei.
BAGHETELE sunt disponibile in varianta rustica cu forme arcuite, avand un aspect decorativ.
FERONERIA de tip SIEGENIA se caracterizeaza prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate garantia fiind de 15 mii cicluri de utilizare.
Tot ce ati dori de la ferestrele dvs. - lumina naturala din plin, izolare impotriva arsitei ori a curentilor de aer, reducerea zgomotului - cu sticla SAINT-GOBAIN este posibil combinand mai multe functiuni ale geamului.
Calitatea lucrarii este garantata de echipa noastra profesionista care va raspunde promt cerintelor dumneavoasta.
Beneficiari ai lucrarilor noastre de tamplarie si sunt foarte multumiti : CEC BANK (Bacau-Suceava),ALFA BANK (Bacau-Suceava),Complex locuinte VADU BISTRITEI BACAU,Centru de Afaceri WOOLTOP ,amenajarea completa a complexului balnear
''VENUS''din Slanic Moldova.
Oferim GRATUIT:- transport si montaj GRATUIT
- discounturi SUPLIMENTARE
- consultanta GRATUITA

CALITATE LA UN PRET CORECT!
DACA OFERTA NOASTRA VA PARE CORECTA NU EZITATI SA NE CONTACTATI SI NU VA VOM DEZAMAGI !
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
1 789 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tamplarie PVC si Aluminiu - Deceuninck si Aluplast - Feronerie Siegenia

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NOVA CASA SRL

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALECONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
Constructii civile si industriale
Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea ...
Tamplarie PVC Deceuninck si AluplastTamplarie PVC Deceuninck si Aluplast
Tamplarie pvc deceuninck si aluplast
Noi va oferim posibilitatea de a va proteja complet locuinta cu ferestre si usi din profile PVC DECEUNINCK clasa A ,cu ...