Inscrie firma »

G************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare G************************************

GIE Ltd. este o companie de consultanta privata, independenta, cu sediul in Romania, dar actionand la nivel international. In Romania, ca si in tarile balcanice, GIE joaca adeseori rolul de manager de proiect general sau partial pentru proiecte finantate de Comisia Europeana.

In peste 10 ani de activitate, GIE a utilizat in jur de 250 de experti locali si internationali si a participat la implementarea a peste 60 de proiecte finantate de catre Comisia Europeana, Banca Mondiala, guverne ale diferitelor state membre si intr-o serie de contracte private.

GIE este o companie multidisciplinara care dezvolta proiecte, studii si analize pentru clienti institutii publice din Romania si alte tari europene. GIE este implicat in proiecte care au ca obiectiv principal sprijin in procesul de integrare europeana, in urmatoarele domenii: administratie publica, protectia mediului, industrie, transport, servicii sociale, sanatate, agricultura si dezvoltare rurala etc.

Din experienta specifica a expertilor GIE putem mentiona urmatoarele:
- Intarirea institutionala,
- Elaborarea de proiecte legislative,
- Instruirea functionarilor publici,
- Resurse umane,
- Campanii de constientizare,
- Managementul ciclului de proiect,
- Fonduri structurale.

Pe langa acestea, GIE este foarte activ in stabilirea si mentinerea legaturilor si a cooperarii efective cu o serie de alte firme de consultanta, universitati si institutii de cercetare.


GIE Ltd. is a privately owned, independent consulting company based in Romania and acting worldwide. In Romania, like in the Balcanic countries, GIE Ltd. often plays the role of general or partial Project Manager for projects financed by the European Commission.

In more than 10 years of experience, GIE Ltd. used around 250 local and international experts and participated in implementing of more than 60 projects financed by European Commission, World Bank, governments of different Member States and in various private contracts.

GIE Ltd. is a multidiciplinary company that develops projects, studies and analysis for public institutions clients from Romania and other European Countries. GIE is involved in projects that have as main objective the supporting of the European Integration process, in the following areas: public administration, environmental protection, industry, transport, social services, health, agriculture & rural development, etc.

From the specific experience of GIE Ltd. experts we can mention the following:
- institutional building,
- legal drafting,
- training for public servants,
- human resources,
- awareness campaigns,
- project cycle management,
- structural funds.

Besides, GIE Ltd. is very active in establishing and maintaining links and effective co-operation with a multitude of other consulting companies, universities and research institutions.
PREZENTARE G************************************
MEMBRU
GRATUIT
G************************************
5 087 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Protectia mediului

ULTIMELE PRODUSE ALE GROUP OF INDEPENDENT EXPERTS GIE LTD.

Www.experts-database.com pentru Proiecte UEWww.experts-database.com pentru Proiecte UE
Www.experts-database.com pentru proiecte ue
Aceasta baza de date promoveaza participarea expertilor europeni in proiecte finantate de CE si de alti donori ...