Inscrie firma »

T********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare T********************

Stimate doamne, stimati domni!

Dorim sa va prezentam firma \"TechnoMash Invest\" LTD, reprezentantul autorizat al urmatoarelor firme:

AKYUREK Technology din TURCIA - incepind cu 1973, firma se ocupa de producerea masinilor si a echipamentelor pentru seminte si cereale. Utilizarea acestor masini se face in momentul secerisului sau imediat dupa seceris, astfel: pentru curatarea recoltei de adaosuri nedorite, precum praf, pietricele, pamint, paie, sticla si altele, precum si sa sorteze si sa calibreze, pe categorii semintele pline, semigoale sau seci. Un alt scop al utilizarii acestor masini este sortarea semintelor dupa marime, greutate sau culoare, putind fi stabiliti parametrii de lucru ai acestor masini in functie de tipul produsului prelucrat. Masinile au valori diverse de productivitate si pot fi cu conducere manuala sau automata. Datorita experientei sale in diferite tari din lume, producatorul poate oferi solutii complexe in domeniu, in functie de cerintele clientilor.

si

CESELSAN MACHINERY INDUSTRY din Turcia - una dintre firmele importante, specializata in tehnologiile de sarare, asezonare, uscare si coacere, respectiv producerea echipamentelor de toate tipurile si de masini in domeniul produselor de tip nuci prajite (alune, fistic, migdale, etc), precum si linii individuale si profesionale automate. Masinile si echipamentele au un termen de garantie de 2 (doi) ani si cu o deservire rapida pentru toate tipurile de echipamente. Masinile sunt fabricate din otel inoxidabil tip crom-nichel, cu certificat de marca AISI 304, fiind potrivite pentru industria alimentara. Toate tipurile de echipamente corespund standardelor ISO si HACCP, compania fiind certificata cu certificatele ISO 9001:200 CE, TSEK si CT. Produsele fabricate sunt conform cu standardele europene si internationale si corespund cerintelor privind siguranta alimentara. Echipamentele ofera solutii pentru sarare, asezonare si coacere standard ale produselor, minimizind cheltuielile energetice si factorul uman. In urma practicii si experienta de lunga durata in domeniu, CESELSAN MACHINERY INDUSTRY ofera tehnologie si solutii tehnologice moderne, putindu-se adapta cerintelor dvs individuale.

Masinile si agregatele sunt produse de catre o intreaga echipa de profesionisti cu experienta, care si-au propus sa satisfaca interesele si nevoile clientilor din domeniu. Se ofera atat linii individuale, cat si linii tehnologice complete si solutii \"la cheie\", inclusiv proiectarea acestor linii.

\"TechnoMashInvest\" OOD mai poate sa va ofere:
- tehnica de constructie
- azot generatori
- masini de ambalat
- depozite si tehnica de transport pentru cereale si echipamente

Oferim servicii de consultanta de cercetare despre producatorii si piata din Turcia, fara a fi limitate tipul tehnicii si domeniul de producere.

Vom fi bucurosi sa va putem fi de folos!
Asteptam raspunsul dumneavoastra in urmatoarele zile si suntem la dispozitia dvs. daca doriti sa primiti informatii mai detaliate despre anumite echipamente din oferta noastra.

Va rugam sa ne contactati la unul din telefoanele urmatoare sau va asteptam direct la adresa noastra, specificata mai jos.
Cu cele mai bune urari de succes in afaceri si cu speranta ca oferta noastra va intereseaza si vom avea o colaborare reciproc avantajoasa,

PREZENTARE T********************
MEMBRU
GRATUIT
T********************
287 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: masini - echipamente

ULTIMELE PRODUSE ALE TECHNOMASH INVEST LTD

Masina nuci prajiteMasina nuci prajite
Masina nuci prajite
produselor de tip nuci prajite (alune, fistic, migdale, etc), ...
TECHNOMASH INVEST LTD ESTE INSCRISA IN