Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

WebTeamSolution este o companie romaneasca de software specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, ce are la baza o echipa formata din ingineri in Automatica si Calculatoare, specialisti in Marketing si Project Management.
Din 2005, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu legislatia si normativele in vigoare,acestea insemnand proiecte mai moderne si mai complexe , tehnologii mai elaborate,timpi de implementare mai scurti. In februarie 2010 BBSoft a devenit WebTeamSolutions, schimbare ce nu va afecta in niciun fel activitatea companiei.
Procedurile interne de lucru verificate si imbunatatite permanent sunt special create pentru a asigura calitatea serviciilor si produselor noastre.
Ne apreciem si ne respectam clientii acordandu-le toata increderea si servindu-le interesele in egala masura.Scopul nostru este de a creste productivitatea , eficienta si profitul net al companiei dumneavoastra prin construirea de site-uri sau aplicatii web robuste, flexibile, scalabile si eficiente.
Ne straduim pentru a oferi o infrastructura optima de tehnologie pentru a sprijini nevoile curente si viitoare ale companiilor clientilor nostri.
Suntem o companie de IT formata din tineri specialisti in dezvoltare software, web design, consultanta si marketing orintata spre client.Mai intai intelegem nevoile afacerii dumneavoastra, oferim consultanta gratuita, apoi va facem o oferta personalizata.

In zilele noastre,pentru a reusi in afaceri, este importanta protejarea companiei dumneavoastra , datele clientilor dumneavoastra, dar si mentinerea unei prezente puternice pe Internet. De toate acestea se poate ocupa echipa WebTeamSolution, astefel compania dumneavoastra va fi in continua evolutie.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
1 200 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - realizare site - magazine virtuale

ULTIMELE PRODUSE ALE S.C. WEBTEAM SOLUTIONS S.R.L.-D

Optimizare SEOOptimizare SEO
Optimizare seo
Multe persoane/companii care achizitioneaza servicii SEO (promovare pe internet, optimizarea site-ului, etc) platesc ...
EUR 40.00
Realizare site-uri de prezentareRealizare site-uri de prezentare
Realizare site-uri de prezentare
Realizam aplicatii de tipul CMS (Content Management System) simple (site de prezentare) sau complexe (Magazin virtual / ...
EUR 150.00
Realizare magazine virtualeRealizare magazine virtuale
Realizare magazine virtuale
Oferta noastra cuprinde servicii profesionale din domeniul web (web design, realizare website-uri de prezentare, ...
EUR 500.00