Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

ara o solutie de gestionare a documentelor care sa ofere un cadru precis, stabil si de o calitate exceptionala, nu exista o administratie eficace, o munca de succes. Pe aceasta recunoastere se bazeaza sistemele de gestionarea documentelor DMSone, acestea fiind alese pana in ziua de azi de peste 3500 de institutii publice si intreprinderi.

Sistemele noastre fac in egala masura mai usoara si mai productiva munca acelor cativa utilizatori, care intr-o institutie anume prelucreaza anual mai multe mii de documente si reprezinta un mare ajutor si acelor mai multe sute de utilizatori dintr-o institutie, care cu utilizarea simultana a sistemului, scaneaza, inregistreaza sau chiar semneaza ( persoane cu functii de conducere) pentru colegi anual mai multe sute de mii de documente.

In mediul privat functionarea eficace este o pretentie fundamentala, unde gestionarea rapida si precisa a fiselor de comanda, a facturilor, a contractelor, a documentelor inseamna baza unei antreprize de succes, solutiile noastre bazate pe experiente practice servesc rapid, precis si fiabil solutionarea cazurilor administrative ale intreprinderilor intr-un cadru stabil.

Fie ca este vorba de institutii publice sau de afaceri private, DMSone a dovedit in egala masura, ca odata cu aplicatiile ei ajung sa fie implementate sisteme conform prevederilor legale, eficace, rapide, precise, profitabile. Toate astea sunt garantate de mai mult de 30 de specialisti in implementari de sisteme in mai multe zone ale tarii, totodata ei oferind un suport constant clientilor. Inaintea comandarii si instalarii sistemului (si desigur pe tot parcursul colaborarii) procesele administrative, de solutionarea cazurilor, de gestionarea actelor, documentelor legate de activitatea institutiilor publice si intreprinderilor, sunt masurate si transformate eficace de catre experti recunoscuti.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
950 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: managementul documentelor - registratura electronica

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DMS ONE SRL

DMSone professional 1-5 utilizatoriDMSone professional 1-5 utilizatori
Dmsone professional 1-5 utilizatori
DMSone Professional Public Edition pe langa cele de mai sus ofera urmatoarele avantaje: Actele pe suport de hartie ...
EUR 1550.00
SC DMS ONE SRL ESTE INSCRISA IN