Inscrie firma »
Soft POS Bar & Club

Soft POS Bar & Club

Tip produs: Soft Bar | Soft Club | Pos
Producator: POSnet
 

Prezentare Soft POS Bar & Club

Soft Bar & Club

Securitatea si viteza - aceastea sunt ingredientele unui managementului performant in baruri si cluburi. Cu ajutorul POSnet clientii obtin o servire rapida in timp ce administratorul detine controlul total al stocurilor si al incasarilor.

Elimina frauda
Care este nivelul fraudei din spatele barului cand sunteti plecat? Fara un sistem POS, furtul din partea barmanilor si personalului este incredibil de usor de realizat. Am primit feedback din partea patronilor ca incasarile au crescut "misterios" cu pana la 25% in prima saptamana dupa implementarea sistemelor noastre POS!

Rapiditate in preluarea comenzilor
Barurile si cluburile prin natura lor trebuie sa poata face fata comenzilor unui flux ridicat de clienti intr-un timp foarte scurt. Cu totii avem imaginea unui club plin de clienti care asteapta sa fie serviti si a ospatarilor care stau intr-un colt sciind comenzi pentru barmani si calculand note de plata. POSnet elimina acesti timpi morti si iti permite sa faci mai multe vanzari intr-un timp scurt.

POSnet acopera cu usurinta toate activitatile barului, preluarea comenzilor si tiparirea bonurilor de comanda (lizibile) pentru barmani si reportarea in timp real a stocurilor.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
713 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: soft restaurant - pos - gestiune restaurant