Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Problemele intampinate la captarea si evacuarea apelor pluviale, industriale sau obtinute in urma lucrarilor agricole au constituit o prioritate in activitatea omului. Schimbarile meteorologice continue, diversificarea conceptelor arhitecturale, precum si exigentele clientilor au condus la dezvoltarea unei linii inovatoare in materie de drenaj liniar si punctual - MufleDrain.
Nascuta din pasiunea pentru drenaj a unui colectiv de specialisti, pasiune care se regaseste si in logo-ul societatii, linia de drenaj MufleDrain rezolva si ofera solutii competente in domeniul constructiilor civile, industriale si in sectoarele serviciilor pentru constructii.
Ne mandrim cu o rigola confectionata din PE-HD (polietilena de inalta densitate) complet reciclabila, in deplina concordanta cu cerintele privind normele de protectie a mediului ambiant, robusta, usor de manevrat, transportat si pus in opera si cu o durata de viata indelungata.
Oferim gratare care acopera toate clasele de incarcare, confectionate din: otel zincat, fonta nodulara, otel inox, PE-HD, cu diverse forme constructive: tip fanta, fagure, fagure antitoc. Capacele si gurile noastre de scurgere acopera orice tip de camin si se preteaza la diferite utilizari de la spatii verzi pana la strazi cu regim intens de circulatie.
Propunem solutii complete pentru epurarea apelor uzate menajere si industriale, produsele comercializate acoperind o gama variata de utilizari: de la locuinte particulare pana la cartiere sau localitati, de la spalatorii auto pana la fabrici de productie.
Vrem sa fiti in siguranta si atunci cand va relaxati si de aceea am inventat si brevetat gratarul pentru acoperire la marginea piscinelor TWIN - un gratar care imbina siguranta in expoatare cu design-ul modern cerut de clienti.
Suntem prezenti in toata tara, ne gasiti pe strazi, in aeroporturi, in centre industriale si comerciale, in parcuri, in orase, peste tot.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
9 567 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fose - epurare - biologic

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GIMANI & MUFLE SRL

Rezervor apaRezervor apa
Rezervor apa
Sunt produse folosite pentru stocarea apelor alimentare si industriale, a apelor de ploaie, precum si a motorinei (cu ...
EUR 160.00
Fose septiceFose septice
Fose septice
Fosele septice biologice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din ...
RON 1720.00
Capac D400Capac D400
Capac d400
Descriere: • Camine de vizitare-inspectie patrate din fonta nodulara GSJ 500-7 conform normelor UNI EN 1563 ...
RON 420.00
Capac B125Capac B125
Capac b125
Detalii: Descriere: - Camine de vizitare-inspectie patrate din fonta nodulara GSJ 500-7 conform normelor UNI EN 1563 ...
RON 245.00
RigolaRigola
Rigola
Kit Rigola Skip cu gratar pietonal in PROMOTIE- Pret 49.50 Ron TVA inclus Muchie in PE-HD, simplu de instalat, zone ...
RON 49.50
Separatoare grasimiSeparatoare grasimi
Separatoare grasimi
Separatoarele de grasimi PLANDEG Sunt unitati de tratare ale apelor reziduale care provin de la bucatarii. ...
RON 495.00
Fose septiceFose septice
Fose septice
Fosele septice biologice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din ...
RON 1720.00
SC GIMANI & MUFLE SRL ESTE INSCRISA IN