Inscrie firma »
 

Prezentare SC CONSUC SA

Societatea Consuc SA Suceava este una dintre cele mai prolifice firme din Nord-Estul Romaniei. Ea s-a constituit prin reorganizarea IPILF Suceava, care, la randul ei, continua traditia producerii de conserve din legume si fructe inceputa inca din ani 1940 de Fabrica de Marmelada Suceava.
Pana in prezent Consuc isi aseza sigla pe doua branduri zonale de bauturi racoritoare:Brifcor si Galaxy. Incepand cu aceasta vara, socitatea a demarat un intens program de investitii si a achizitionat o noua linie de imbuteliere de la cunoscutul producator german Krones. Aceasta, pe langa renovarea completa a spatiului de productie, va face posibila lansarea mai multor bauturi racoritoare cu continut natural de suc de fructe.
In primul rand va fi vorba de relansarea sucului carbonatat Brifcor,o marca puternica si cunoscuta la nivel national, care va avea o imagine total schimbata atat ca design ( o alta sticla, o noua eticheta, practic alta identitate) cat si prin continut: sucul nu va contine indulcitori sintetici si va fi imbogatit cu suc natural de fructe in proportie de 4%-6%. Pe acelasi segment de 4%-6% suc de fructe va fi lansat si un suc plat (necarbonatat) care prin calitate sa exceptionala si pretul competitiv se va dovedi un concurent demn de luat in seama pentru piata actuala.
Nici segmentul "low cost" ( economic) nu va fi neglijat, fiind in lucru un brand de suc ieftin, produs insa cu respectarea stricta a tuturor normelor europene de siguranta si igiena.
Pe segmentul premium se are in vedere lansarea unui produs necarbonatat cu 12-14% aport de suc de fructe, imbogatit cu vitamine, minerale, extract de aloe, etc. Acesta se va plia perfect pe noul trend ascendent al bauturilor racoritoare wellness, care asigura un procent ridicat din necesarul zilnic de vitamine si minerale.
Toate aceste branduri vor fi lansate respectand preferintele consumatorilor in ceea ce priveste aromele. Nu vor lipsi sortimente clasice ca: portocale, tutti frutti, pink grepefruit, tonic, visine, cola, fructe de padure, dar si unele inedite. Le ve-ti descoperi in magazine.
PREZENTARE SC CONSUC SA
LIGHT
MEMBER
SC CONSUC SA
18 853 accesari
Persoana de contact: CEZAR CAILEAN
Adresa postala: SUCEAVA, CALEA UNIRII, NR 37
Localitate: SUCEAVA, Suceava
Telefon: click aici 0230517700
Fax: 0230517945
Website:

Categorie principala:
Alimente/Bauturi » Apa minerala/Suc/Racoritoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONSUC SA

GalaxyGalaxy
Galaxy
Sucurile Galaxy reprezinta categoria "low price" din portofoliul Consuc. Senzatia de dulce este data atat de zahar cat ...
BrifcorBrifcor
Brifcor
Sucul carbonatat Brifcor reprezinta unul dintre cele mai puternice si mai cunoscute branduri la nivel national. Prezent ...