Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Automatizari HVAC

Automatizari HVAC

Tip produs: hvac | controlesta | automatizare
Producator: Elesta
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Automatizari HVAC

Sistemul Controlesta RCO are la baza un concept redundant, liber programabil si integrabil. Prin sistemul de autodetectie al bus-ului de comunicatie nu este necesara o setare suplimentara a echipamentelor sau a retelei.

Componentele sunt usor de integrat prin folosirea controlerelor liber programabile RCO-D sau a celor preprogramate RCO Compact. Prin intermediul RCO - Ventiloconvector aveti acces la un controler preprogramat cu diferite aplicatii specifice sistemelor HVAC cu ventiloconvectori. Toate acestea sunt integrate si monitorizate cu utilizand Controlesta RCO Net, un sistem web-based intuitiv si facil de folosit la vizualizare, monitorizare si control.

Controlesta RCO Net este un soft BMS web-based ce funtioneaza in interactiune cu sistemele de automatizare si control ale cladirii. Toate informatiile disparate ale sistemului pot fi colectate pentru a fi usor si confortabil vizualizate, monitorizate si operate cu ajutorul RCO Net. Prin intermediul interfetei, utilizatorul dispune de toate informatiile tehnice utile iar prin utilizarea elementelor aditionale Hist-view, are acces la diagramele si curbele necesare adoptarii deciziilor de functionare optima.

RCO 8C-fS este un controler pentru ventiloconvectori, cu parametrii ajustabili. Prin L-bus se pot integra pana la 32 de astfel de controlere. Se pot folosi si in sistem stand-alone dar si integrat in BMS. Controlerul poate fi optimizat in sisteme 2 sau 4 tevi si are la baza aplicatii preprogramate ale caror parametrii pot fi modificati.

Controlerul Controlesta RCO Compact este un controler stand-alone sau integrabil ce functioneaza exclusiv pe baza aplicatiilor preprogramate. Facil si la indemana, prin intermediul rotitei de selectare si a catorva click-uri, aveti acces la aplicatia dorita fie in ventilatie fie incalzire.

Cel mai important aspect in folosirea Controlesta RCO Tool este programarea eficienta si rapida. Prin intermediul configuratorului de sistem, selectarea componentelor se realizeaza facil, iar prin definirea punctelor hardware acest lucru se poate face chiar automat. Editarea si configurarea intregului ansamblu variabile, functii, alarme, protocoale, puncte hard etc. se realizeaza prin intermediul unor fereste structurate similar filelor Excel si se poate efectua usor si prin intermediul mouse-ului.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 928 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ventilatoare - senzori - servomotoare

PRODUSE ASEMANATOARE CU AUTOMATIZARI HVAC

Servomotoare si robinete cu servomotorServomotoare si robinete cu servomotor
Servomotoare si robinete cu servomotor
Servomotoare standard sau cu arc de revenire pentru o gama larga de aplicatii in HVAC, servomotoare avand cuplu intre 2 ...
Controlere, senzori si regulatoareControlere, senzori si regulatoare
Controlere, senzori si regulatoare
Humidostate, fluxostate, traductori ambietali sau de presiune, manomentre si presostate. Regulatoare de camera, ...
Ventilatoare casnice si comercialeVentilatoare casnice si comerciale
Ventilatoare casnice si comerciale
Ventilatoare casnice (debite intre 98 si 320 mc/h) si comerciale (debite intre 130 si 1900 mc/h), pot fi echipate cu ...