Inscrie firma »
 

Prezentare O*******

In cei 19 ani de participare activa si constienta la viata comunitatii, ONCOS a devenit un nume consacrat in Transilvania, ardelenii pretuindu-ne mai ales pentru calitatea produselor. De-a lungul vremii, increderea manifestata in produsele noastre nu a fost niciodata inselata: ONCOS si-a dezvoltat afacerile, dobandind renumele de jucator important in comertul en gros si en detail cu produse alimentare si nealimentare.

Societatea a evoluat spectaculos in economia judetului Cluj, devenind un reper important atat la nivel regional, cat si la nivel national. Eforturile managementului companiei au vizat dezvoltarea pe multiple planuri a brandului. Fie ca a fost vorba de realizarea unui flux de productie integrat, fie ca s-a investit enorm intr-o larga retea de distributie, ONCOS a pus mereu pe primul plan clientul si increderea acestuia in produsele promovate.

Astazi, la 19 ani de la infiintare, povestea ONCOS este pe buzele tuturor ardelenilor. Pregatindu-se de viitor, ONCOS isi desfasoara deja activitatea dupa toate standardele de calitate si de mediu practicate in Uniunea Europeana. Iata de ce, pentru ONCOS, integrarea in marea familie europeana nu va insemna altceva decat un pas absolut normal in procesul de dezvoltare transregionala a companiei.
PREZENTARE O*******
MEMBRU
GRATUIT
O*******
358 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
O*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CARNE PASARE ABATOR - PASARE - PANIFICATIE

ULTIMELE PRODUSE ALE ONCOS SA

Oferta firmei ONCOS SA nu contine nici un produs sau serviciu
ONCOS SA ESTE INSCRISA IN