Inscrie firma »
XTrack WMS

XTrack WMS

Tip produs: Warhaouse Management Systems | Management Depozit
Producator: Axes Software
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare XTrack WMS

Solutia WMS xTrack30 este o solutie completa, usor de folosit, integrabila in sistemele informatice ale companiilor oferind o vizibilitate crescuta asupra proceselor materiale, umane si informationale dintr-un depozit. Prin folosirea terminalelor mobile in cadrul depozitului calitatea datelor colectate se imbunatateste semnificativ aducand un plus de valoare serviciilor oferite clientilor.
Informatiile sunt disponibile in module de raportare complexe, in aplicatie cu interfata WEB pentru acces clienti si furnizori, in formate standard de interfatare cu diferite aplciatii transformand xTrack WMS intr-un instrument integrabil in Lantul de Aprovzionare (Supply Chain).
Asa cum se constata in viata de zi cu zi aplicatiile WMS devin tot mai importante in fluxul de date si informatii din cadrul companiilor ce gestioneaza marfuri. Pentru a intelege rolul jucat de WMS va propunem structura aplicatiilor pentru un sistem informatic complet al unei companii care transforma materii prime in produse finite, asigura distributia si transportul marfurilor in acelasi timp.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
579 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: WAREHOUSE - MANAGEMENT - SYSTEM