Inscrie firma »
 

Prezentare A************

Amplusnet este Microsoft Gold Certified Partner, ca rezultat al obtinerii competentelor ISV (Independent Software Vendor) si Business Intelligence. Acest lucru atesta capacitatea companiei de a dezvolta servicii si solutii de calitate, folosind tehnologia Microsoft.


Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, aplicatii de protectie online.

Amplusnet este o companie cu capital integral privat romanesc, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in domeniul IT.

OFERTA PRODUSE SERVICII :: Cyclope Employee Surveillance Solution monitorizeaza toate activitatile legate de folosirea computerului si a infrastructurii IT de catre angajati. Ce aduce nou Cyclope este abordarea proactiva a managementului resurselor umane, permitand profilarea muncii unui angajat, identificarea abuzurilor si luarea masurilor adecvate.


Cyclope Internet Filtering Proxy este o solutie de monitorizare si control al accesului la Internet. Solutia controleza intregul acces la Internet prin intermediul unor filtre predefinite.


Cyclope Enterprise Printer Monitor este o aplicatie de monitorizare, care inregistreaza activitatea imprimantelor conectate la un calculator, individuale sau in retea. Solutia a fost dezvoltata pentru a ajuta companiile mici si mijlocii in urmarirea si controlul activitatii de listare.
PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
7 004 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evaluarea angajatilor - monitorizare - supraveghere

ULTIMELE PRODUSE ALE AMPLUSNET SRL

Cyclope Monitorizare ImprimanteCyclope Monitorizare Imprimante
Cyclope monitorizare imprimante
Cyclope - Monitorizare Imprimante - este o solutie software care monitorizeaza si ofera rapoarte in ceea ce priveste ...
Cyclope Monitorizare AngajatiCyclope Monitorizare Angajati
Cyclope monitorizare angajati
Cyclope are ca specific monitorizarea tuturor activitatilor legate de folosirea computerului si a infrasturcturii IT si ...