Inscrie firma »
Tigara electronica gamucci microstart kit

Tigara electronica gamucci microstart kit

Tip produs: tigara electronica | renunta la fumat | fumeaza sanatos
Producator: gamucci ltd united kingdom
 

Prezentare Tigara electronica gamucci microstart kit

GAMUCCI MICRO START KIT REINCARCABIL contine 1 atomizor,2 baterii Gamucci 180 mAh Litiu reincarcabile,1 husa catifea, 1 incarcator usb + adaptor 220V, 1 pachet cu 5 rezerve nicotina regular 1.6% pe ml,manual de utilizare in limba engleza.Atomizorul este garantat pentru 50000 inhalari(pufuri),iar fiecare baterie este garantata pentru 300 reincarcari iar fiecare rezerva cu nicotina este echivalentul a 12 - 15 tigari clasice,dar din experienta fumatorilor de produse GAMUCCI s-a constatat ca 1 rezerva gamucci dureaza mai mult decat un pachet traditional deoarece se consuma numai cand se utilizeaza dispozitivul eletronic.Din cele de mai sus rezulta ca investitia in GAMUCCI STARTED KIT trebuie realizata doar o data la un interval de aproximativ un an,singurele cheltuieli ulterioare urmand a fi facute doar cu MICRO CARTUSELE GAMUCCI acestea din urma prezentandu-se sub mai multe forme(gust de tutun clasic , cu aroma de menta,cirese,mar,piersica, toate variantele avand 4 trepte de concentratie de nicotina pe ml : regular 1.6%,light 1.1%,ultra light 0.4%, ZERO NICOTINA.
Pornind de la dependenta de fumat ca fiind de 2 feluri:
FIZICA - sau dependenta de nicotina
PSIHICA- sau dependenta de gest,cu toate ca este o varianta alternativa la fumatul traditional si nu una de renuntare la acesta, gamucci te ajuta datorita rezervelor cu nicotina zero, sa invingi cel putin una dintre ele , care de altfel este si cea mai nociva, dependenta fizica sau dependenta de nicotina.
Folosirea produsului: dupa instalarea unei rezerve noi si incarcarea bateriei,"fumatul" poate fi initiat prin inhalare la fel ca fumatul unei tigari traditionale.Dupa uzul indelungat, veti observa o reducere a "fumului"care indica necesitatea schimbarii rezervei.Clipirea continua a indicatorului luminos de la capatul bateriei semnalizeaza consumarea acesteia si necesitatea re-incarcarii ei.Reincarcare bateriei se face prin introducerea ei in incarcator.
Pentru folosirea potrivita se recomanda o inhalare lunga si gentila,cu cat mai gentila este inhalarea cu atat mai mult vapor se produce.
Atentie!- Nu incarcati produsul langa o sursa de caldura cu o temperatura ridicata.
- Daca bateria emite caldura, miros sau isi schimba culoarea in timpul incarcarii, deconectati imediat si nu refolositi.
- Nu folositi incarcatorul gamucci pentru a reincarca alte baterii litium ion.
- Nu tineti produsele gamucci la indemana copiilor.
- Nu introduceti rezervele de nicotina direct in gura.
- Pentru a prelungi viata dispozitivului Gamucci, indicatorul luminos va clipi timp de 10secunde in momentul in care este folosit de 15 sau mai multe ori in mai putin de un minut.
PRODUSELE GAMUCCI SUNT INSOTITE DE O GARANTIE DE 12 LUNI(DIRECT DE LA PRODUCATOR).VA RUGAM SA RETINETI BONUL FISCAL SAU FACTURA FISCALA IN ORIGINAL PENTRU A EVITA EVENTUALELE NEPLACERI IN CAZUL NECESITATII INLOCUIRII PRODUSULUI.
RECOMANDAM CA BATERIA SI ATOMIZORUL SA FIE INLOCUITE DUPA 50000 INHALARI(PUFURI) PENTRU A MENTINE O EXPERIENTA LA NIVEL INALT.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
2 437 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: HARTIE IGIENICA

PRODUSE ASEMANATOARE CU TIGARA ELECTRONICA GAMUCCI MICROSTART KIT

Tigara electronica gamucci microstart kitTigara electronica gamucci microstart kit
Tigara electronica gamucci microstart ki...
GAMUCCI MICRO START KIT REINCARCABIL contine 1 atomizor,2 baterii Gamucci 180 mAh Litiu reincarcabile,1 husa catifea, 1 ...
RON 270
NICOVAP SINGURA TIGARA ELECTRONICA CU VITAMINE SI COENZIMA Q10NICOVAP SINGURA TIGARA ELECTRONICA CU VITAMINE SI COENZIMA Q10
NICOVAP SINGURA TIGARA ELECTRONICA CU VI...
NICOVAP este o tigara electronica imbogatita cu vitamine, coenzima Q-10 si extract de ceai verde. Este o tigara ...
RON 270
Hartie igienica imprimata cu text de crizaHartie igienica imprimata cu text de criza
Hartie igienica imprimata cu text de cri...
hartie igienica imprimata cu urmatorultext "-25%salarii,-16%pensii, +24%tva,adio sporuri cu toate acestea sunt fericit ...
RON 8.5