Inscrie firma »
 

Prezentare M***********

Medstar 2000 asigura o gama larga de servicii medicale, consultatii si tratamente.
Spitalul dispune de o Sectie de Chirurgie privata la standarde europene, cu specialisti de prestigiu din sistemul medical constantean. In cadrul clinicii se efectueaza Interventii de chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie ginecologica si chirurgie laparoscopica.
In cadrul Spitalului MEDSTAR 2000 s-a creat primul compartiment de Medicina interna, cu specialitatile: Medicina interna, Cardiologie, Gastroenterologie si Nefrologie.
Compartimentul de Gastroenterologie reuneste medici de renume in sistemul medical constantean, dedicati investigarii si diagnosticarii in patologia tubului digestiv. Compartimentul are in dotare o linie de endoscopie pentru endoscopie digestiva superioara si colonoscopie.
Diagnosticarea afectiunilor tubului digestiv in timp util previne evolutia cancerelor la acest nivel. In perioada actuala frecventa cancerelor de tub digestiv este intr-o crestere logaritmica, ceea ce a determinat Clinica MEDSTAR 2000 sa formeze o echipa de medici si sa achizitioneze aparatura pentru screeningul si tratamentul acestei afectiuni.
In colaborare cu Sectia de Chirurgie, Compartimentul de Gastroenterologie are capacitatea sa diagnosticheze si sa trateze patologia oncologica digestiva. Sub coordonarea Conf.Dr. Suceveanu Andra Iulia, alaturi de echipa medicala a Clinicii MEDSTAR 2000, au fost diagnosticate si tratate sute de cazuri de pacienti ce s-au adresat clinicii noastre.
Combinand echipamentul performant cu un personal medical de laborator aflat intr-o continua pregatire in domeniu, laboratorul MEDSTAR 2000 Constanta demonstreaza excelenta in domeniul analizelor medicale, oferind pacientilor siguranta si incredere, prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora.
PREZENTARE M***********
MEMBRU
GRATUIT
M***********
199 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: spital - clinica - chirurgie

ULTIMELE PRODUSE ALE MEDSTAR 2000

Oferta firmei Medstar 2000 nu contine nici un produs sau serviciu