Inscrie firma »
 

Prezentare ARC PROMO SRL

ARC Promo este o companie recent infiintata pe piata publicitara din Romania. Echipa noastra este formata din persoane tinere, dornice sa vina in intampinarea cerintelor clientilor nostri.
Chiar daca ati mai auzit poezia aceasta si in alte prezentari, chiar daca toate firmele garanteaza ca produsele si serviciile lor sunt cele mai bune, aveti putina rabdare sa aflati ce oferim si, cine stie, va vom starni interesul.

Specialitatea casei este organizarea de evenimente, „preparate” cu retetele si ingredientele noastre, dupa gustul si indicatiile dumneavoastra.
Va oferim de asemenea si cosmeticele necesare pentru a realiza si mentine o bun imagine publica pentru compania dumneavoastra – promotionale, brosuri, pliante, cadouri pentru partenerii de afaceri, etc.
Deoarece sunteti o persoana a mileniului trei, aveti in mod sigur nevoie de acces permanent la informatie actualizata – noi va oferim stiri de ultima ora in fiecare dimineata prin e-mail.
Puteti obtine un impact puternic asupra audientei prin cuvinte – va furnizam discursuri, sloganuri, scrisori de afaceri, materiale de prezentare, buletine informative, comunicate de presa, tot ceea ce ar putea sa va ajute sa va faceti mai bine auziti. Daca nu puteti sa intelegeti anumite cuvinte, sau cuvintele dumneavoastra nu sunt intelese de audienta, va oferim servicii de traducere si interpretare.
Internetul a devenit o unealta indispensabila, iar paginile de web sunt carti de vizita care va ajuta sa va prezentati intr-o maniera mult mai convingatoare – tot noi suntem cei care va putem realiza pagina de prezentare si oferi servicii avantajoase de gazduire pe web.

Exista un detaliu pe care ar fi trebuit sa-l mentionam inca de la inceput deoarece este amanuntul care ne face speciali. Pentru noi, clientii nu sunt doar simpli parteneri de afaceri, ci persoane individuale care au nevoie de momente deosebite atunci cand isi petrec timpul liber. Acesta este motivul pentru care puteti sa apelati la noi atunci cand vreti sa organizati o petrecere de ziua copilului dumneavoastra, sa faceti o surpriza persoanei iubite, sa petreceti cu prietenii sau chiar atunci cand ati decis sa faceti Pasul-Cel-Mare si vreti o nunta de vis.
Nu poate fi mai usor de atat! Trebuie doar sa ne spuneti de ce aveti nevoie, sa ne oferiti cateva linii generale si noi gasim solutia. Incercati serviciile noastre – nu exista limite atunci cand se combina imaginatie, profesionalism si o scanteie de magie pentru a transforma dorinta dumneavoastra in realitate.

Suntem aici pentru a va colora viata!
PREZENTARE ARC PROMO SRL
LIGHT
MEMBER
ARC PROMO SRL
2 897 accesari
Persoana de contact: Aureliu Han
Adresa postala: Str. Deleni Nr. 6
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 2107250
Fax: 2016705
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Design

ULTIMELE PRODUSE ALE ARC PROMO SRL

Pagini de WEBPagini de WEB
Pagini de web
Noi, ARC Promo, realizam pagini de web si cd-uri de prezentare. Tot noi mai executam si lucrari tipografice,articole ...