Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Rolul Medical Insight este acela de a ajuta pacientii sa gaseasca rapid serviciile medicale potrivite in clinici si spitale cu renume pe plan mondial din Turcia, Ungaria, Austria, Germania, Tunisia, Thailanda, Elvetia, Franta, Belgia, Spania, Grecia, Malta, India, USA sau Bolivia, indiferent de natura bolii sau de stadiul acesteia.

De exemplu, daca aveti miopie, astigmatism, hipermetropie sau cataracta, va puteti opera intr-unul dintre cele mai mari spitale de oftalmologie din lume. 120 de medici sunt la dispozitia pacientilor 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. In cele 24 de unitati medicale din Turcia, Berlin, Amsterdam, Belgia, Cologne si Tirana s-au realizat peste 70.000 de tratamente cu laser.
Doriti sa faceti un transplant de par? Si in acest domeniu lucram cu mai multe clinici care se bucura de o reputatie foarte buna si care folosesc ultima tehnica de transplantare din domeniu: FUE.
Si pentru probleme mai grave, precum cancerul, transplantul de organe, tratamentele cu celule stem, partenerii nostri ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde. Una dintre tehnologiile folosite in aceste unitati medicale este CyberKnife, recomandata pentru tratarea tumorilor sau leziunilor aflate in orice parte a corpului pentru care este indicata radioterapia. Cu ajutorul Cyberknife, pacientii inoperabili sau care nu se puteau trata prin alte metode, au primit o noua sansa la viata.

Ne puteti privi drept un punct de informare atunci cand doriti sa mergeti la tratament in strainatate. Nu percepem nicio taxa sau comision de la clientii nostri. In schimb, putem negocia in numele dumneavoastra pretul serviciilor medicale, obtine rapid parerea unor medici specialisti, ne putem ocupa de cazarea dumneavoastra, de transport si de planificarea unor vizite la obiectivele turistice. Pe scurt, cu ajutorul nostru platiti la fel sau chiar mai putin si eliminati stresul planificarii calatoriei.

Echipa noastra a inspectat personal facilitatile si serviciile acestor unitati medicale. De aceea, va asiguram ca vi le vom recomanda numai pe acelea care consideram ca vor fi pe masura nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.

In concluzie, ne propunem:

* sa va oferim posibilitatea de a alege un serviciu medical;
* sa va ajutam sa primiti rapid o opinie medicala;
* sa va punem la dispozitie o gama variata de alternative medicale;
* sa va ajutam sa va planificati calatoria medicala (cazare, transport, insotitor, viza);
* sa va ajutam sa gasiti finantare pentru tratamentul dorit;
* sa va prezentam diferite polite de asigurare;
* sa analizam impreuna diferite destinatii turistice medicale.

Suntem aici sa va ajutam sa luati o decizie informata in ceea ce priveste turismul medical si sa o puneti in practica.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
360 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratament in strainatate - turism medical - turism sanatate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MEDICAL INSIGHT SRL

Oferta firmei SC Medical Insight SRL nu contine nici un produs sau serviciu