Inscrie firma »
 

Prezentare Daedalus Consulting

DAEDALUS Consulting este o companie de cercetare de piata 100% romaneasca, infiintata in 1996.
Firma de marketing si cercetarea pietei, orientata catre servicii cu valoare adaugata capabile sa sustina in mod eficient deciziile de marketing. Ofera suport clientilor in tot ceea ce insemana informatie de piata si marketing strategic: cercetare de marketing (atat calitativa cat si cantitativa), sisteme informationale de marketing (MIS), strategii de intrare pe piata, consultanta in marketing si suport institutional.
Sediul central in Bucuresti si alte 6 centre satelit in Constanta, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara. Toate centrele au personalul si facilitatile necesare derularii de proiecte de cercetarea pietei. Peste 50 de angajati permanenti, din care 18 cercetatori si 6 consultanti de marketing strategic. Peste 500 de operatori de interviu, in toata tara, coordonati de 6 directori de zona.
Cresterea cifrei de afaceri de peste 50 de ori de la infiintarea sa in 1996 o plaseaza pe primul loc in topul firmelor cele mai dinamice din domeniu. Cu o cifra de afaceri de peste EUR 1m in 2003, Daedalus se apropie de o cota de piata de 10% in Romania. Membra ESOMAR din 2000. Membra SORMA din 2001. Membra TRADE Network din 2002. Membra INTERSEARCH Network din 2003.
PREZENTARE Daedalus Consulting
LIGHT
MEMBER
Daedalus Consulting
4 312 accesari
Persoana de contact: Anca Zamfirescu
Adresa postala: Calea Floreasca, nr.167, etaj 1, sector 1
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3179731
Fax: 2315537
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta marketing

ULTIMELE PRODUSE ALE DAEDALUS CONSULTING

Oferta firmei Daedalus Consulting nu contine nici un produs sau serviciu
DAEDALUS CONSULTING ESTE INSCRISA IN