Inscrie firma »
MOTOCULTOR LONCIN LC1200 8CP + pachet accesorii2

MOTOCULTOR LONCIN LC1200 8CP + pachet accesorii2

Producator: Loncin
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MOTOCULTOR LONCIN LC1200 8CP + pachet accesorii2

SPECIFICATII TEHNICE: Tip motor: 175F-2 Putere motor: 8 CP Capacitate cilindrica: 252 cc Ciclu de functionare: 1 cilindru, OHV Turatie motor: 3600 rpm Rezervor combustibil: 3,6 L Consum: 0,45 L/h Transmisie (motor " cutie viteze): ambreiaj cu 5 discuri de frictiune Transmisie (cutie viteze - freze): pinioane in baie de ulei Transmisie in baie de ulei: Da Carcasa sistem transmisie: Fonta Priza de putere: Da (1 singur Ax) Viteze inainte: 2 Viteze inapoi: 1 Viteza de rotatie a frezelor: 160 rpm Ascutire cutit freza: autoascutibil Latime de lucru maxima: 120cm Latime de lucru minima: 80 cm Adancime de lucru cu freza: Numar cutite freza: 16 dreapta / 16 stanga Freze detasabile: Da Freze segmentabile: doua dreapta / doua stanga Sistem de reglare a adancimii de lucru: Da Maner reglabil: Inaltime si lateral Greutate neta: 96 kg Greutate bruta: 100 kg

Fiind unul din cele mai performante motocultoare din gama sa, motocultorul Loncin LC1200 este exact utilajul de care ai nevoie in munca ta! Daca esti in cautarea unui motocultor care poate inlocui o echipa intreaga de 5 oameni cu pluguri care ara terenul tau, avand forta si dibacia acestora adunata la un loc, tocmai l-ai gasit!

Acest motocultor este dotat cu motor Loncin de 8 CP, cu o capacitate cilindrica de 252 cmc. El functioneaza pe 1 cilindru OHV si are sistem de aprindere electronic, cu pornire prin demaror . Turatia motorului este de 3600 rpm.

Combustibilul de care ai nevoie pentru alimentare este benzina fara plumb, iar motocultorul este dotat cu filtru de aer umed cu filtru sarma. Rezervorul sau are o capacitate de 3,6 L, iar consumul mediu este de 0,45 L/h. In aceste conditii, credem ca poti ara un teren de suprafata medie si sa faci o singura data plinul rezervorului!

Transmisia se face pe baza de ambreiaj cu 5 discuri de frictiune, intre motor si cutia de viteze. Sistemul de transmisie este protejat de o carcarsa cu fonta. In plus, acest utilaj este dotat cu priza de putere si sistem de transmisie in baie de ulei.

Este foarte usor de controlat, in ciuda aparentelor sale: o greutate bruta de 100 kg. Are maner reglabil pe inaltime si lateral si roata frontala pentru transport . Chiar daca esti neexperimentat in manevrarea motocultoarelor, acesta are un sistem de manevrare care vine in ajutorul tau.

Acest motocultor Loncin LC1200 este dotat cu 3 viteze, doua inainte si una inapoi, pentru o maxima flexibilitate in utilizare. Frezele sale au o viteza de rotatie de 160 rpm si un total de 32 cutite: 16 pe stanga si 16 pe dreapta, pentru a asigura maruntirea pamantului. Fiecarei parti i se poate monta o extensie cu 4 cutite, iar frezele sunt, de asemenea, detasabile.

Cu acest motocultor, beneficiezi de un sistem de reglare a adancimii de lucru dar si de un sistem de reglare a latimii de lucru, intre 80 si 120 cm.

PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
363 394 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: motoutilaje - stihl - calitate

MOTOCULTOR LONCIN LC1200 8CP + PACHET ACCESORII2 ESTE LISTAT IN: