Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Scurta prezentare:
<br />- GREENFIN CONSULTING- este o societate romaneasca, 100% privata,cu sediul in Iasi. Suntem o echipa tanara, specializata in oferirea de servicii de consultanta pentru afaceri si management.
<br />- Societatea a fost infiintata in 2010 din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii de finantare personalizate, de a facilita persoanelor juridice accesul la surse de finantare pentru dezvoltarea afacerilor lor si un real ajutor in contractarea de imprumuturi de la institutiile financiare.
<br />- Specialistii nostri ofera asistenta specializata atat in elaborarea de planuri de afaceri si studii de fezabilitate cat si in intocmirea si sustinerea dosarelor de finantare atat pentru credite bancare sau contracte de leasing, cat si pentru Fondurile Structurale (FEADR, POR, POS).
<br />- Colaboratorii companiei sunt selectati dintre specialisti cu experienta in domeniul financiar-bancar si de afaceri in scopul de a oferi servicii profesionale clientilor companiei.
Misiune:
Misiunea noastra este sa contribuim alaturi de clientii nostrii la formarea unei culturi organizationale privind administrarea afacerii si dezvoltarea acesteia, de a oferi proiecte de dezvoltare creative si profesionale la un pret onest care sa creeze solutii si beneficii tangibile, parteneriate durabile si o pozitionare favorabila fata de concurenta.
Ce ne diferentiaza?
Oferirea de servicii de consultanta personalizate -care va vor ajuta in atingerea obiectivelor, cu un accent deosebit pe obtinerea surselor de finantare acolo unde nu sunt suficiente.
Obiective:
-Accesarea produselor de finantare, cu un maxim de informare si scanare a pietii intr-un minim de timp si cu efort redus.
-Asigurarea de servicii de consultanta performante, responsabile si eficiente, recunoscand nevoile dumneavoastra si respectandu-va confidentialitatea;
-Raspuns promt la solicitarile clientilor, comunicare eficienta;
-Crearea unui mediu organizational care recunoaste si sustine solutii manageriale inovative, raspunzand in acelasi timp provocarilor mediului de afaceri romanesc.
SERVICII OFERITE:
Consultanta financiar bancara in contractarea de:
<br />- CREDITE PERSOANE JURIDICE
<br />- CREDITE PERSOANE FIZICE
<br />- REFINANTARE
Consultanta fonduri STRUCTURALE/
<br />- Consultanta intocmire si depunere documentatie la Autoritatea competenta
<br />- Consultanta financiara accesARE credit bancar - COFINANTARE;/
<br />- Administrare dosar pe perioada implementare proiect;
<br />- Alte informatii Fonduri Europene. Noutati.
ALTE SERVICII -CONSULTANTA AFACERI:
<br />- Consultanta dezvoltare afaceri;
<br />- /Consultanta optimizare afaceri;
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
400 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta - broker credite persoane juridice - fonduri europene

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GREENFIN CONSULTING SRL

Oferta firmei SC GREENFIN CONSULTING SRL nu contine nici un produs sau serviciu