Inscrie firma »
F************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Cartus anticalcar 60 microni cu polifosfati

Cartus anticalcar 60 microni cu polifosfati

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Cartus anticalcar 60 microni cu polifosfati

Cartusul anticalcar 60 microni cu polifosfati este compus din cartus din plastic de 10\" cu sita din nailon lavabila si 700 g polifosfati.

Cartusul din plastic de 10\" cu sita din nailon lavabila retine suspensiile mecanice, sedimentele solide ca nisipul, rugina, noroiul, etc ....., are diametru 2.5\" Lungime 10\" (25cm), finete filtrare 60 microni.
Cartusul poate fi refolosit de mai multe ori.

Acest cartus este doar pentru apa Tehnica

Polifosfatii sunt impartit in 2 familii:

Una este pentru uz exclusiv TEHNIC(Non-Food). Functia de protectie la coroziune si depunerile de calcar la masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Cealalta este de tip FOOD si pot fi utilizati in filtre pentru apa de baut. Filtrele cu polifosfati pot fi de asemenea, folosite pentru masini de cafea, deoarece acestea au o actiune de microfiltrare si anticalcar.


Polifosfatii care se dizolva in apa ce va fi incalzita au o dubla actiune:
1. anticalcar deoarece impiedica precipitarea bicarbonatilor de Ca si Mg dizolvati in apa in carbonati insolubili.
2. anticoroziva prin acoperirea peretilor tevilor cu un film protector subtire care impiedica ca acestia sa vina in contact cu oxigenul sau dioxidul de carbon dizolvat in apa, acestea fiind principalele cauze de coroziune.

Polifosfatii de-a lungul timpului tind sa elimine depunerile din tevi si boyler. Efectele descrise mai sus sunt maximizate atunci cand valoarea pH-ului apei este intre 6 si 7.

AVERTISMENTE: actiunea de anticalcar a polifosfatilor este redusa treptat atunci cand apa este adusa la temperaturi de peste 80° C iar la 100° C isi pierde de tot aceasta functie.

Polifosfat cristale albe 5/15 mm. FOOD in vrac, in butoaie de 25 kg. Ele pot fi inserate in carcasele wts3014W, wts3013, wts3008.

PREZENTARE F************************
MEMBRU
GRATUIT
F************************
184 783 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: filtre apa - filtru apa - dozator apa

CARTUS ANTICALCAR 60 MICRONI CU POLIFOSFATI ESTE LISTAT IN: