Inscrie firma »
Stomatologie copii

stomatologie copii

Tip produs: stomatologie copii | dentist copii | cabinet stomatologic sector 6 militari
Producator: Dentalsana
 

Prezentare stomatologie copii

DENTALSANA are ca scop furnizarea de servicii stomatologice pentru toate categoriile de varsta: copii,adulti, pensionari.
DENTALSANA va asteapta intr-un spatiu modern , intr-o atmosfera placuta, calma si relaxanta ori de cate ori aveti nevoie.
DR. IANA MIRELA CRISTINA, medic stomatologie generala, avand competenta in endodontie, pedodontie (asistenta stomatologica oferita copiilor), implantologie orala alaturi de o echipa de medici specialisti care au urmat cursurile celei mai prestigioase Universitati de profil din tara va ofera o gama completa de servicii stomatologice: stomatologie generala, estetica dentara (albire cu lampa ZOOM), profilaxie (detartraj cu ultrasunete, air flow, periaj profesional), protetica, endodontie, pedodontie, ortodontie (copii si adulti), chirurgie, implantologie orala si parodontologie.
Echipa noastra, pregatita in permanenta in domeniul stomatologiei moderne, prin participarea la cele mai importante cursuri de perfectionare din tara si strainatate, in colaborare cu tehnicieni dentari experimentati, va ofera tratamente stomatologice de o calitate deosebita.
DENTALSANA va asigura conditii de igiena si asepsie in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, avand un control strict asupra sterilizarii. Eliminam astfel orice risc de contaminare cu virusul H.B, HIV sau alte boli. Eficienta sterilizarii este verificata si acreditata de Ministerul Sanatatii.
DENTALSANA foloseste pentru pacientii sai produse stomatologice de calitate, provenite de la renumiti furnizori in domeniu (Kerr Septodont, Ivoclar, 3M). Cu acestea, tratamentele noastre sunt eficiente si durabile.
MODALITATI DE PLATA
DENTALSANA va ofera un raport calitate / pret foarte avantajos, ce va scuteste de cheltuieli nejustificate.
DENTALSANA va permite sa achitati contravaloarea tratamentelor stomatologice fie cu bani cash, fie cu cardul bancar (VISA, MASTER CARD sau alte carduri bancare valide).
NOU! DENTALSANA va permite plata serviciilor stomatologice in 9 RATE LUNARE CU CARD AVANTAJ!
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 952 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dentist - cabinet - stomatologic

PRODUSE ASEMANATOARE CU STOMATOLOGIE COPII

Plata serviciilor stomatologice in 9 RATE LUNARE CU CARD AVANTAJ!Plata serviciilor stomatologice in 9 RATE LUNARE CU CARD AVANTAJ!
Plata serviciilor stomatologice in 9 RAT...
DENTALSANA are ca scop furnizarea de servicii stomatologice pentru toate categoriile de varsta: copii,adulti, ...
CABINET STOMATOLOGICCABINET STOMATOLOGIC
CABINET STOMATOLOGIC
DENTALSANA are ca scop furnizarea de servicii stomatologice pentru toate categoriile de varsta: copii,adulti, ...
RON 1
STOMATOLOGIE COPII - PRODUSE SIMILARE