Inscrie firma »
S**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Telegondola Orasului Sinaia

Telegondola Orasului Sinaia

Tip produs: telegondola sinaia | transport cablu | gondola
Producator: Transport Urban Sinaia
 

Prezentare Telegondola Orasului Sinaia

SC Transport Urban Sinaia, cu sediul in Calea Brasovului Nr.4, a fost infiintata prin Hotararea Consiliului Local Sinaia la data de 26.02.2007 avand ca obiect de activitate ALTE TRANSPORTURI TERESTRE DE CALATORI.
Ca si sector de activitate, firma se ramifica sub forma a trei domenii distincte, monopolizand cu succes piata transportul urban al orasului Sinaia,administrand cele mai importante parcari ale orasului si, nu in ultimul rand, gestionand activitatea transportului pe cablu care se desfasoara cu ajutorul Telegondolei Sinaia, una dintre cele mai noi si performante din Europa si din lume.
Sc Transport Urban Sinaia, va pune la dispozitie microbuze si autobuze echipate corespunzator unui transport adecvat de calatori, conduse de soferi experimentati, atestati psihologic medical si profesional.
Un obiectiv turistic important al orasului il reprezinta telegondola Sinaia.
Instalatia, fabricata de firma austriaca Doppelmayr - lider mondial in domeniu, este una dintre cele mai noi si performante instalatii pe cablu din Europa si din lume.
Telegondola a fost data in functiune in decembrie 2007 si este prevazuta cu un numar de 34 gondole, fiecare putand transporta 8 persoane.
Capacitatea maxima de transport este de 1700 pasageri pe ora, iar gondolele sunt prevazute cu buzunare exterioare pentru asezarea schiurilor.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
1 580 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport - telegondola - telegondola sinaia

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEGONDOLA ORASULUI SINAIA

Transport pe cabluTransport pe cablu
Transport pe cablu
Sinaia este cu certitudine cea mai valoroasa si cea mai polarizata statiune de pe Valea superioara a Prahovei, cunoscuta ...
RON 10