Inscrie firma »
M********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Imrs

Imrs

Tip produs: scleroza multipla | wellness | intinerire
Producator: Mediconsult Germania
 

Prezentare Imrs

Va masoara rata variabilitatii ritmului cardiac determindu-va in acest fel starea sanatatii dvs si aplica cimpul magnetic pulsatoriu in functie de starea sanatatii dvs incercind sa o imbunatateasca!!!!!!!!!! si aceasta la fiecare utilizare! atit la domiciliu cit si in cabinete edicale, spitale, centre de rehabilitare, spa-uri, sport ...lista e lunga...

Variabilitatea ritmului cardiac
Ritmul cardiac variaza la fiecare bataie. Variabilitatea ritmului cardiac (HRV) este variatia intervalelor dintre batai, cunoscute si sub denumirea de intervale R-R.


HRV indica fluctuatiile ritmului cardiac in jurul ritmului cardiac mediu. Un ritm cardiac mediu de 60 batai pe minut (bpm) nu inseamna ca intervalul dintre bataile consecutive este exact 1,0 sec, ci pot varia intre 0,5 sec si 2,0 sec.

HRV este influentata de conditia fizica aerobica. HRV pentru o inima cu o conditie buna este in general mare in repaus. Alti factori care influenteaza HRV sunt varsta, genetica, pozitia corpului, ora din zi si sanatatea. In timpul antrenamentelor, HRV scade pe masura ce ritmul cardiac si intensitatea antrenamentului cresc. HRV de asemenea scade in timpul perioadelor de stres psihic.

HRV este reglata de sistemul nervos autonom. Activitatea parasimpatica scade ritmul cardiac si creste HRV, in timp ce activitatea simpatica creste ritmul cardiac si scade HRV.

HRV este utilizata in functiile Ownzone, OwnIndex si OwnOptimizer. De asemenea poate fi monitorizata separat cu ajutorul calculatorului de antrenament. Daca valoarea HRV se modifica la o anumita viteza si un anumit ritm cardiac, acest lucru ar putea indica o modificare a intensitatii antrenamentului.
PREZENTARE M**********************************
MEMBRU
GRATUIT
M**********************************
4 468 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: scleroza in placi - parkinson - tensiune arteriala

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMRS

Imrs-- intelligent wellnessImrs-- intelligent wellness
Imrs-- intelligent wellness
Tratament prin rezonanta magnetica (camp magnetic pulsatoriu) Stimularea moderna prin rezonanta magnetica De ...
MRS 2000+designoMed/HomeMRS 2000+designoMed/Home
MRS 2000+designoMed/Home
MRS 2000+ dispozitiv stimulare prin rezonanta magnetica , actioneaza pe intregul organism la nivel celular Pe baza ...
SkinDream TitaniumSkinDream Titanium
SkinDream Titanium
Indicatii si arii de tratament cu SkinDream TITANIUM Anii de experienta in aplicatiile cosmetice, numeroasele exemple ...
EUR 571.2