Inscrie firma »
Proiecte Pensiuni Hotel - Imobil Neoromanesc Proiect Arhitectura

Proiecte Pensiuni Hotel - Imobil Neoromanesc Proiect Arhitectura

Tip produs: proiecte pensiuni hotel | proiect pensiune | proiecte pensiuni
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Proiecte Pensiuni Hotel - Imobil Neoromanesc Proiect Arhitectura

Ansamblul rezidential este alcatuit din corpul principal si anexa spa. Stilul constructiei imbina elemente clasice specifice vilelor romanesti de inceput de secol XX, si materiale moderne (vitraje mari). Astfel regasim spatiile specifice – porticul, logia – de filtrare a spatiului interior catre exterior, precum si elemente decorative originale care marcheaza si reinterpreteaza un motiv specific casei dandu-I acesteia o identitate unica – balustrada, coloanele duble de la logiile etajului, capitelurile coloanelor.
Din punct de vedere planimetric, constructia a fost conceputa pornind de la un model clasic – forma in “U” – cu zona de intrare tratata generos si spectaculos cu o scara in oglinda pe forma curba care duce la etaj la un living secundar pentru zona de noapte.
Etajul este impartit in doua aripi care contin zone organizate ca si apartamente, conform cerintelor functionale ale beneficiarului. Inspre gradina cuprinsa intre cele doua aripi ale casei un perete cortina transforma scara intr-un element de dinamism si identitate atat in exterior cat si inspre celelalte zone de zi – zona de luat masa, livingul si biblioteca.
Un portic continuu uneste si nuanteaza relatia dintre corpul principal catre cladirea anexa in care sunt organizate spatii de relaxare si spa.
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 167 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

PROIECTE PENSIUNI HOTEL - IMOBIL NEOROMANESC PROIECT ARHITECTURA ESTE LISTAT IN: