Inscrie firma »
Proiecte case moderne - GHB Baneasa, Bucuresti

Proiecte case moderne - GHB Baneasa, Bucuresti

Tip produs: proiecte case | case moderne | proiecte case moderne
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Proiecte case moderne - GHB Baneasa, Bucuresti

Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala
Suprafata construita: 850 mp
Dispunere nivele: P+1 etaj
Localizare: preurban (Baneasa)
Structura: cadre beton armat
O casa moderna pentru un mod de viata non-conformist: compozitia este realizata prin compunerea de volume simple dinamizate de suprafete oblice, fie vitrate (in zona livingului) fie opace, rezultand o coerenta in limbajul fatadelor atat prin raportul plin-gol cat si prin texturile si cromatica folosita.
Imaginea de ansamblu a locuintei este caracterizata de verticalitatea data de silueta destul de elansata a constructiei, sugerand dinamism si personalitate.
Caracteristici functionale – organizarea moderna a interiorului casei: spatiile interioare se desfasoara radial in jurul unui nod de circulatie reprezentat de o scara elicoidala, rezultand un spatiu general fluent, dar in acelasi timp surprinzator. Proiectul casei configureaza incaperi generoase, livingul si biroul organizandu-se pe doua niveluri si comunicand cu exteriorul prin terase generoase. Pe o latura a primului etaj se desfasoara dormitorul matrimonial impreuna cu dressingul si baia proprie, iar cel de – al doilea nivel este partitionat astfel incat sa cuprinda trei dormitoare si un living.
Confortul specific unei existente dinamice, specific unei case moderne, este completat de demisolul ce ofera o zona de relaxare, de hobby (bowling, biliard) precum si spatiul destinat garajului pentru doua autoturisme.
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 260 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

PROIECTE CASE MODERNE - GHB BANEASA, BUCURESTI ESTE LISTAT IN: