Inscrie firma »
Proiecte case de lemn - NGR Campulung

Proiecte case de lemn - NGR Campulung

Tip produs: proiecte case | case de lemn | proiecte case din lemn
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Proiecte case de lemn - NGR Campulung

Proiecte de case de lemn
Biroul nostru de arhitectura propune si creeaza modele de case moderne, minimaliste si economice dar elegante si mai alex confortabile pentru intreaga familie.
Gasiti in portofoliul nostru peste 90 de modele si proiecte de case de lemn, proiecte de case mici si case cu mansarda dar si proiecte de vile, ansambluri de case si pensiuni.
Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala
Suprafata construita: 348 mp + terase
Dispunere nivele: P+1 etaj
Localizare: urban (Campulung)
Structura: cadre beton armat
Proiecte case de lemn – o locuinta moderna si ieftina
Proiectul consta intr-o locuinta parter cu etaj, pentru o familie tanara, dinamismul atat functional cat si vizual fiind astfel un element important al conceptului de design.
Astfel, zona de zi situata la parter este alcatuita ca un parcurs al carui ritm unic este spatiul interior al camerei de zi si zonele ei anexe (bucataria deschisa, locul de luat masa, camera de fitness si cea de hobby) cu cel exterior al terasei piscinei pentru a alcatui un ansamblu coerent care utilizeaza optim atat spatiul interior cat si cel exterior, incepand chiar de la accesul auto si pietonal (pergola care defineste spatiul de parcare exterior dar protejat).
Proiecte de case contemporane: la interior, spatiul parterului este unit cu cel al etajului printr-un gol vertical tratat ca un mic atrium acoperit cu un luminator, langa care este pozitionata scara de acces la etaj, facand astfel din circulatia verticala un element spectaculos si reprezentativ al casei. Lateralele casei sunt tratate opac, oferind astfel o posibilitate de extindere mai mare a constructiei inspre limitele laterale ale terenului conform codului civic in vigoare. La etaj o generoasa terasa cu acces din spatiul comun al zonei de atrium, ofera perspectiva inspre crestele muntilor.
Inca din etapa de realizare a proiectelor casei s-a gandit obtinerea unei locuinte cu un grad sporit de expresivitate si diversitate functionala, prin folosirea unui sistem constructiv simplu de cadre rectangulare de beton si inchideri de caramida eficienta termic, concentrand efortul pe partea creativa de design al volumului si organizarii functionale, si oferind astfel beneficiarului o flexibilitate mai mare in alocarea si gestionarea bugetului alocat locuintei.
Proiecte de case – servicii de arhitectura
Arhitectura moderna este un concept care armonizeaza confortul cu eficientizarea spatiului disponibili, deschideri generoase care creeaza impresia de spatiu larg dar fara a afecta intimitatea. Toate acestea dar si reducerea costurilor de construire fara a dezavantaja calitatea, sunt doar cateva dintre principiile pe care se bazeaza serviciile de arhitectura oferite de biroul de arhitectura CUB din Bucuresti.
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 354 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

PROIECTE CASE DE LEMN - NGR CAMPULUNG ESTE LISTAT IN: