Inscrie firma »
Proiecte case de lemn - LIC Corbeanca, Ilfov

Proiecte case de lemn - LIC Corbeanca, Ilfov

Tip produs: proiecte case | case de lemn | proiecte case din lemn
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Proiecte case de lemn - LIC Corbeanca, Ilfov

Tip proiect: Locuinta rezidentiala unifamiliala
Suprafata construita: 492 mp + terase
Dispunere nivele: P+1 etaj
Localizare: preurban (Corbeanca)
Structura: cadre beton armat
Proiecte case de lemn: proiectul propus de biroul nostru de arhitectura consta intr-o locuinta unifamiliala, parter cu etaj, precum si un subsol partial in care este amenajata zona de garaj.
Solutia rezolva necesitatile functionale ale beneficiarului in cei 492 de metri patrati desfasurati, care inglobeaza cele patru camere principale ale locuintei (camera de zi si trei dormitoare) si functiunile anexe (bucatarie, spatii tehnice, spalatorie) a caror vastitate si complexitate a fost stabilita prin colaborarea arhitect-client inca de la nivelul definirii temei de proiectare pentru locuinta.
Elementele principale care au stat la baza conceptului ales au fost oferirea unor spatii variate si expresive in conditiile unui control optim al pretului constructiei rezultate, factor esential al abordarii programului de locuire.
Astfel, prin punerea accentului pe creativitatea constructiva si arhitecturala si nu pe performanta tehnologica – element optional care poate fi introdus cu usurinta la cererea si posibilitatile ulterioare ale clientului - a fost conceput un volum simplu dar dinamic.
Una dintre ideile compozitionale de baza a fost amenajarea atat a interiorului locuintei cat si a exteriorului ei intr-un circuit coerent care ofera diverse spatii cu grade diferite de intimitate (terase acoperite, printr-o reinterpretare la o scara mai mare a tiparului clasicei logii, precum si terase descoperite deschise spre exterior) oferind astfel un cadru complex activitatii de locuire cu un minim de efort constructiv (cadre de beton armat cu inchideri de caramida eficienta termica, tencuiala alba si placaje de lemn la exterior), si implicit financiar.
Din galeria noastra de proiecte de locuinte: casa de lemn Chiajna - Ilfov, casa mica de lemn Bragadiru, proiect ansamblu de case
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 205 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

PROIECTE CASE DE LEMN - LIC CORBEANCA, ILFOV ESTE LISTAT IN: