Inscrie firma »
Proiecte case de lemn - CSG Targu Jiu

Proiecte case de lemn - CSG Targu Jiu

Tip produs: proiecte case | case de lemn | proiecte case din lemn
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Proiecte case de lemn - CSG Targu Jiu

Arhitectura clasica si contemporana: proiecte de case

Tip proiect: Locuinta rezidentiala pentru tineret
Suprafata construita: 210 mp + terase
Dispunere nivele: P+1 etaj
Localizare: preurban (Tg. Jiu)
Structura: cadre beton armat
Modele de case de lemn: proiectul prezentat consta in extinderea unei case existente prin supra-etajarea acesteia cu un nivel in plus.
Tinand cont de stilul clasic al casei, noul etaj este tratat ca un volum contrastant compact uniformizat printr-o textura de lamele de lemn care infasoara atat zonele opace cat si terasele si zonele vitrate, evitand astfel o posibila concurenta care ar fi putut aparea intre o noua fatada fragmentata si cea existenta.
Singurele elemente care intrerup si organizeaza acest volum sunt doua taieturi principale care se aliniaza pe verticala cu elementele principale ale fatadei existente, unind astfel compozitional intregul ansamblu. Astfel volumul iesit al intrarii casei existente este exprimat la etaj printr-un cadru opac, placat cu aluminiu de culoare neagra care pastreaza prin culoare discretia chromatica a noului volum care nu incearca sa concureze cu partea de casa existenta, ci sa o complementeze, exprimand in acelasi timp faptul ca este vorba despre o interventie. In acelasi timp textura lamelelor de lemn de la etaj este vibrata de un nut aliniat cu usa secundara de intrare de la parter.
Per ansamblu volumul rezultat se citeste ca o constructie mixta dar unitara, cu un registru accentuat pe verticala prin coloanele si proportiile ferestrelor existenta, si un registru orizontal omogen in culori naturale neutre la etaj, a carui directie orizontala completeaza armonios registrul parterului care in mod normal se citeste ca fiind cel mai inalt.
Proiecte si planuri de locuinte: casa de lemn Pipera, casa cu etaj si terase Oradea, casa cu mansarda Bragadiru
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 765 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

PROIECTE CASE DE LEMN - CSG TARGU JIU ESTE LISTAT IN: