Inscrie firma »
Amenajari interioare - CEZ Centru Relatii Clienti Proiect Amenajare

Amenajari interioare - CEZ Centru Relatii Clienti Proiect Amenajare

Tip produs: amenajari interioare | spatii comerciale | design interior spatii mall
Producator: CUB Arhitecture
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Amenajari interioare - CEZ Centru Relatii Clienti Proiect Amenajare

Proiectul consta in amenajarea unui spatiu care functioneaza ca si centru de relatii cu clientii si sediu de birouri al companiei CEZ – Romania. Astfel suprafata disponibila de circa 400 metri patrati a fost divizata in doua zone – cea de reprezentare si comunicare cu publicul, si cea cu birouri inchise de lucru si sala de training, dedicata exclusiv angajatilor.
Spatiul public a fost amenajat respectand impunerile coloristice ale brandului companiei, culorile folosite fiind portocaliul, griul deschis, negrul precum si albul. Diversele zone functionale au fost diferentiate atat prin delimitari la nivelul pardoselii – parchet de lemn pentru spatiul de birouri deschise si granit gri si negru pentru zona publica – cat si prin jocuri de inaltime al plafonului.
Scafe si sisteme de iluminare diferite marcheaza atat zonele de birouri de cele pentru asteptare, facilitand astfel orientarea in spatiu a clientilor, cat si diversele zone functionale din cadrul spatiului de asteptare – mese pentru completarea formularelor, canapele pentru asteptare, mese de scris in picioare.
Reprezentarea companiei este facuta nuantat. Astfel primul impact in momentul intrarii in centru este mediat de un panou de reprezentare principal, reper in cadrul orientarii facile a clientilor, in timp ce cutii luminoase cu sigla companiei accentueaza mai departe in interiorul sediul atmosfera personalizata a companiei CEZ.
Mobilierul este ales din oferta firmei Techo, si respecta cromatica brandului CEZ, cu birourile si scaunele de vizitator de culoare neagra, iar scaunele operationale de birou sunt in nuanta de portocaliu a logo-ului companiei. Pentru sala de sedinte a fost aleasa o masa de discutii cu sticla sablata care sporeste luminozitatea si ambianta de transparenta si comunicare a acestui spatiu.
Materialele folosite – placari de aluminiu sablat periat, sticla colorata, tencuieli de diverse culori – creaza o atmosfera care mediaza intre caracterul de reprezentare si sobrietate specific unui spatiu de reprezentare si cel de apropiere, dinamism si culoare specifice centrelor de comunicare intre companie si clientii acesteia in abordarea contemporana a acestui tip de programe.
Acest proiect a fost realizat sub indrumarea si in colaborare cu Georgiana-Maria Albita – Birou Individual de Arhitectura.
PREZENTARE C***************
MEMBRU
GRATUIT
C***************
180 260 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arhitect - proiecte case - proiecte blocuri locuinte

AMENAJARI INTERIOARE - CEZ CENTRU RELATII CLIENTI PROIECT AMENAJARE ESTE LISTAT IN: