Inscrie firma »
 

Prezentare J*********

JUST SMILE este una dintre cele mai renumite clinici stomatologice de lux din Romania care vine pe piata de profil cu un nou concept premium:DENTAL GLAMOUR. Conceptul de DENTAL GLAMOUR se adreseaza tuturor celor care doresc sa se faca remarcati prin finetea si distinctia zambetului larg ce transmite incredere in sine, dezinvoltura si atrage garantat privirile.
JUST SMILE se asociaza cu imaginea premium DENTAL GLAMOUR si pune la dispozitia pacientilor o serie de servicii stomatologice integrate, metode de tratament moderne, tehnologia de ultima generatie si nu in ultimul rand o echipa dedicata de medici cu experienta in stomatologie generala, implantologie, parodontologie.
JUST SMILE beneficiaza de o locatie centrala, intr-o cladire istorica din apropierea Parcului Cismigiu ce aminteste de Micul Paris si se evidentiaza prin eleganta si rafinamentul cabinetelor customizate pe imaginea consacrata a celor 3 iconuri de succes : Marilyn Monroe, Charlie Chaplin si Fred Astaire.Astfel doar pasind in cabinetele JUST SMILE va veti putea transpune intr-unul dintre starurile hollywoodiene, prin prisma ambientului personalizat si prin atentia acordata de catre personalul nostru.
PREZENTARE J*********
MEMBRU
GRATUIT
J*********
405 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
J*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: clinica stomatologica lux - servicii stomatologie - implant dentar

ULTIMELE PRODUSE ALE JUST SMILE

Oferta firmei JUST SMILE nu contine nici un produs sau serviciu
JUST SMILE ESTE INSCRISA IN