Inscrie firma »
P************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Portale Web

Portale Web

Tip produs: business to business | servicii personalizate | magazin virtual
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Portale Web

Un portal web este un site care in mod normal ofera servicii personalizate utilizatorilor, de obicei modalitati de a ajunge la alt continut care ii intereseaza. Este creat sa foloseasca aplicatii distributive, diferite programe specializate si anumite configuratii hardware pentru a oferi servicii de calitate si siguranta sporita utilizatorilor.

Portalele business sunt creeate in mod special ca un nod central de colaborare intre punctele de lucru ale companiei. Un alt aspect vital al portalelor de business este posibilitatea de a fi utilizate pe oricare platforma, indiferent ca este un PC, Mac, PDA sau telefon mobil.
Portale B2B (Business to Business)

Portalele B2B (Business-to-Business) au devenit o resursa foarte importanta pentru afacerile globale si nu numai. Oferind informatii despre cumparatorii si vanzatorii diferitelor produse sau servicii, ajuta la interconectarea companiilor din toata lumea. Un portal B2B care este specializat pe o singura industrie mai este numit si un Portal B2B Vertical sau pe scurt Vortal.

Campaniile de marketing online pentru portalele B2B in general sunt mai complexe decat cele pentru portalele B2C. In general sunt mai mult factori luati in considerare atunci cand se alege o companie pentru a deveni un nou partener in afaceri.
Portale B2C (Business-to-Consumer)

Portalele B2C ( Business-to-Consumer ) sunt folosite pentru a vinde produse direct consumatorilor finali, dar nu trebuie confundate cu magazinele virtuale.

Un magazin virtual apartine unei companii, care isi comercializeaza produsele sau serviciile online. Un portal B2B descrie activitatile mai multor companii care servesc consumatorii finali cu diverse produse sau servicii. Majoritatea portalelor B2C au rolul de intermediari online care faciliteaza tranzactiile intre cumparatori si vanzatori si primesc un procent din tranzactiile efectuate prin intermediul lor.
Solutii complexe

Va propunem urmatoarele solutii:

* un blog corporativ, care sa fie public pe site-ul dumneavoastra de prezentare,
* un forum intern, unde angajatii dumneavoastra pot schimba pareri, pot discuta diverse proiecte sau chiar dezvolta subiecte legate de departamentul din care fac parte,
* un knowledge-base sub forma unui Wiki unde fiecare departament isi poate tine informatiile, know-how-ul si este o modalitate excelenta de instruire a noilor angajati si de acomodare a lor cu modul de lucru in departamentul respectiv.

Avantajele unei astfel de solutii complete ?

O prezenta mai puternica a companiei in mediul online. Blog-urile corporative de obicei contin informatii despre proiectele in desfasurare din cadrul companiei. Sunt o dovada de profesionalism si ofera o transparenta mai mare in relatiile cu clientii.

O mai buna organizare si desfasurare a proiectelor. Un forum poate fi o unealta valoroasa atunci cand vine vorba de gestionarea proiectelor si comunicarea intre departamente.

Instruirea si acomodarea noilor angajati cu modul de lucru in companie. Poate cea mai valoroasa resursa a unei companii este Knowledge-base-ul. Cu ajutorul unui wiki fiecare departament poate avea spatiul sau destinat pentru a-si pastra informatiile.
PREZENTARE P**************************
MEMBRU
GRATUIT
P**************************
1 856 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Servicii web design - creare site - gazduire site

PRODUSE ASEMANATOARE CU PORTALE WEB

Aplicatii custom: Software la cerereAplicatii custom: Software la cerere
Aplicatii custom: Software la cerere
O companie de tip ASP ( Application Service Provider ) ofera servicii computer-based clientilor prin intermediul ...
EUR 300
Dezvoltare identitate vizuala si creatie publicitaraDezvoltare identitate vizuala si creatie publicitara
Dezvoltare identitate vizuala si creatie...
Pentru noi identitatea vizuala a companiei este punctul de plecare al unui design de succes pentru orice website. Schema ...
EUR 300
Dezvoltare prezente onlineDezvoltare prezente online
Dezvoltare prezente online
Un site este intotdeauna privit ca si o carte de vizita a unei firme, o vitrina de prezentare a companiei si a ...
EUR 400
Campanie SEO - Optimizarea organica pentru motoarele de cautareCampanie SEO - Optimizarea organica pentru motoarele de cautare
Campanie SEO - Optimizarea organica pent...
Un site comercial care nu se gaseste in primele pagini ale motoarelor de cautare este un site care pentru majoritatea ...
EUR 600
PORTALE WEB - PRODUSE SIMILARE