Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Kids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos

Kids Green - imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos

Tip produs: vitamine | minerale | fibre
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Kids Green - imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos

Kids Green este un supliment alimentar realizat dupa indelungate si minutioase cercetari si contine 66 de substante atent selectionate, pentru a veni in intampinarea nevoilor copiilor, a satisface necesarul lor alimentar si a le sprijini sanatatea.
Subsantele active din compozitia fiecarei tablete sunt:
 Vitaminele - prin definitie, sunt substante absolut necesare pentru functionarea normala a organismului. Acest lucru este valabil in egala masura atat in cazul adultilor, cat si al copiilor. Sunt necesare pentru crestere si dezvoltare, pentru formarea oaselor si a tesuturilor, pentru a lupta impotriva infectiilor, bolilor, cancerului, pentru a mentine organismul sanatos si puternic.
 Mineralele - s-a descoperit ca jumatate din numarul copiilor nu acced la necesarul zilnic de minerale, desi mineralele participa la diverse functii ale organismului implicate in producerea de energie, crestere si vindecare. Sunt necesare pentru dezvoltarea oaselor, pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos, formarea globulelor rosii, dezvoltarea musculaturii, inclusiv a inimii. In mod special Magneziul si Potasiul sunt doua minerale deosebit de necesare dezvoltarii armonioase a organismului.
 Amestecul de super-alimente cu proprietati terapeutice complexe:
> Spirulina - fitonutrient si aliment complex, bogat in vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, totodata usor de digerat; e o sursa bogata de iod natural, un bun imuno-stimulator si reglator metabolic;
> Chlorella - alga deosebit de benefica in fitoterapie care poate lupta impotriva multor infectii bacteriene si virale, ridicand sistemul imunitar;
> Broccoli - cu un continut bogat de fibre ce contin provitamina A, vitamina C, K, acid folic, calciu si antioxidanti;
> Lucerna - planta alcalina avand un continut complet de clorofila, vitamine si minerale;
> Orz verde, Grau verde - plante traditionale ce contin glucoproteine care actioneaza ca antioxidanti celulari;
> Spanac (pulbere) - cu multiple efecte benefice asupra sanatatii prin continutul de nutrienti specifici (in special Fier);
> Kelp - o planta bogata de Calciu, Potasiu, Iod.
 Amestecul de fibre de mar, seminte de in si tarate de orez care contin atat fibre solide, cat si insolubile cu rol in eliminarea toxinelor din organism.
 Amestecul de plante cuprinde urmatoarele extracte din plante cu proprietati deosebite:
> Rizom de ginseng siberian - este utilizat in principal pentru cresterea rezistentei fizice, intensificarea sistemului imun si a raspunsului imun. Extractul de Ginseng siberian se recomanda bolnavilor cu diferite forme de nevroze. El creste capacitatea mentala, scade oboseala in cadrul efortului fizic, imbunatateste acuitatea vizuala si auzul.
> Radacina de astragalus - una dintre cele mai complxe plante medicinale, cunoscuta pentru actiunea benefica privitor la refacerea numarului de celule rosii din maduva osoasa. De aseamenea este utilizata in tratarea bolilor de ficat si in combaterea efectelor toxice ale chimioterapiei.
> Radacina de papadie - este utila care in cazurile de hipercolesterolemie, pentru ca reduce nivelul ridicat al colesterolului sanguin; celor care au nevoie de un tonic pentru organele digestive si secretorii, pentru o mai buna digestie a alimentelor si o mai eficienta eliminare a deseurilor alimentare;planta este si un bun diuretic fiind indicata in afectiunile renale si celor care doresc sa apeleze la un remediu natural pentru prevenirea formarii calculilor biliari. Se recomanda si pentru tratarea reumatismului, in special in cazurile de reumatism asociate cu insuficienta hepatica sau biliara.
> Radacina de fo-ti - este considerata un tonic general pentru cresterea vitalitatii si energiei, in special pentru stimularea functionarii sanatoase a rinichilor si ficatului. Fo-ti alb este utilizat uneori si contra constipatiei. Exista, de asemenea, dovezi ca fo-ti poate intari peretii arterelor sanguine. Are rol si in imbunatatirea functiilor sistemului imunitar. S-au observat totodata imbunatatiri - prin utilizarea plantei - in ceea ce priveste suferintele pe fond psihic, de la oboseala si insomnie pana la Parkinson sau Alzheimer.
> Paducel - contine vitaminele B, C, acid citric si tartric. Bioflavonidele au un puternic efect antioxidant. Ele intaresc rezistenta peretilor vaselor sanguine, dilata si relaxeaza arterele. Celelalte substante din paducel scad nivelul colesterolului si reduc depunerile de grasime de pe peretii arterelor si din alte testuri (un bun aliat in curele de slabire). Planta e recomanda in anghina pectorala, ateroscleroza, emotivitate excesiva, nevroze cardiace si stari de excitabilitate cu aritmie.
> Extract de Echinaceea - este recomandata pentru tratarea diverselor infectii si pentru intarirea sistemului imunitar, pentru efectele benefice pe care le aduce in caz de gripa, raceala si sindromul oboselii cronice. Cercetarile au aratat ca echinaceea stimuleaza organismul sa produca mai multe globule albe, in special limfocite si o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substante anti-infectioase naturale).
> Radacina de ghimbir - este recomandata ca adjuvant in tratamentul a numeroase afectiuni ale tractului respirator si digestiv: dureri in gat, guturai, astm, gripa in faza incipienta, rau de masina, rau de miscare, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit alimentar, digestie dificila, indigestie, gastrita hipoacida, balonare.
> Scoarta de ulm (Ulmus pumila) - are efecte detoxifiante si depurative foarte puternice, fiind utila intr-o serie de boli de uzura, cu ar fi reumatismul, guta, sclerozarea vaselor de sange. De asemenea este foarte utila in tratamentul leucemiei, boala pentru care medicina moderna are prea putine remedii.
> Frunze de anghinare - au efect benefic in bolile de ficat si rinichi, maresc secretia biliara si diureza, regleaza metabolismul grasimilor, formarea colesterolului si zaharul din sange, fiind foarte utile in nefrite cronice, enterite, angina pectorala, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, hepatite cronice, ciroze hepatice, constipatii.
> Tuplini de coada calului - principiile active din planta au proprietati antimicrobiene, antiseptice, antiinflamatoare, diuretice.
> Radacina de lemn dulce - are actiune antispasmodica, slab diuretica, usor laxativa sau purgativa, in functie de doza, antiulceroasa, cicatrizanta si antidismenoreica. Este indicata in caz de ulcer gastric si duodenal, inflamatii cronice ale tractului digestiv, mai ales cu hiperaciditate sau reflux gastro-esofagian (esofagita de reflux).
> Seminte de armurariu - ajuta la regenerarea celulei hepatice si la eliminarea toxinelor de la nivelul ficatului, avand unul dintre cele mai puternice efecte antihepatotoxice. Planta creste capacitatea ficatului de a se apara de infectii si este eficienta in tratamentele impotriva hepatitei de tip A, B si C.
> Extract din frunze de Ginkgo Biloba - reprezinta un antioxidant puternic, intareste peretii capilarelor, ajuta la protejarea celulelor creierului, imbunatateste circulatia sanguina periferica si centrala, ajuta la oxigenarea creierului, ajuta in probleme de pierdere a auzului, memoriei si a capacitatii cognitive, poate fi folosit in profilaxia si tratamentul bolii Alzheimer, Dementa si Senilitate, precum si in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita).
 Amestecul de antioxidanti cu rol antimutagenic si anti-degenerativ este format din:
> Fructul acerola, unul dintre cele mai bogate surse de vitamina C cunoscute.
> Tocotienolii sunt membrii ai familiei vitaminei E, deci sunt antioxidanti;
> Pulbere de sfecla, pe langa faptul ca este o sursa bogata de nutrienti contine betaina, care ajuta la procesarea grasimilor de catre ficat;
> Afinele au, de asemenea, proprietati antioxidante si antiinflamatoare datorita taninelor;
> Semintele de struguri contin antioxidanti puternici: vitamina E, flavonoidele, acidul linoleic si compusii numiti procianidine se gasesc in concentratie mare in semintele de struguri.
> Extractul de scoarta de pin are numeroase proprietati, una din dintre cele mai importante fiind aceea ca ajuta vitamina C (necesara pentru sinteza neurotransmitatorilor) sa actioneze mai eficient la nivelul creierului.
> Ceaiul verde, prin substantele componente, este un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor si factor de protectie anticancer.
 Amestecul complex pentru sistemul imunitar contine, printre altele, ciupercile Maitake si Reishi, cunscute pentru multiplele lor proprietati benefice asupra organismului, cum ar fi: sanatatea inimii si a sistemului circulator, proprietatile adaptagene (rezistenta la stres si imbunatatirea starii generale a organismului si creierului), deci cresterea imunitatii. Un alt ingredient, inozitolul, face parte din grupul de vitamine B si este benefic in tratarea problemelor de par, piele si unghii, serveste nutritiei celulelor creierului si regleaza metabolismul grasimilor. Laptisorul de matca are efect bactericid, antimicrobian si anti-infectios.
 Amestecul biotic contine probiotice (bacterii intestinale benefice cum este Lactobacillus Acidophilus) si prebiotice (fructooligozaharide care reprezinta hrana exclusiva a bacteriilor intestinale benefice). Amestecul biotic din fiecare tableta de Kids Green contribuie la mentinerea unei flore intestinale sanatoase.
In concluzie, suplimentul alimentar Kids Green este o combinatie perfecta de ingrediente si, desi este conceput pentru copii, poate fi utilizat de intreaga familie.
Atentie!
- Tabletele sunt masticabile. Sunt recomandate inclusiv adultilor.
Un flacon de Kids Green are 30 de tablete masticabile..Administrare 1 tableta /zi. O tableta contine:
- Calciu..........................160,00 mg
- Vitamina C...................130,00 mg
- Magneziu......................60,00 mg
- Vitamina E....................18,00 UI (14,87 mg)
- Niacina.........................10,50 mg
- Acid pantotenic..............8,00 mg
- Fier...............................5,00 mg
- Zinc..............................5,00 mg
- Fosfor...........................3,50 mg
- Crom............................2,50 mg
- Mangan........................2,00 mg
- Cupru...........................1,00 mg
- Beta-caroten.................400,00 Ui (2,4 mg)
- Vitamina B1..................0,50 mg
- Vitamina B2..................0,50 mg
- Vitamina B6..................0,50 mg
- Acid folic......................220,00 mcg
- Biotina..........................85,00 mcg
- Vitamina D3..................22,00 UI (0,55 mcg)
- Iod...............................45,00 mcg
- Seleniu........................10,00 mcg
- Vitamina K...................3,00 mcg
- Vitamina B12................0,50 mcg
- Amestec de super-alimente........................1000,00 mg
(spirulina ornanica, broccoli organic, frunze de lucerna organica, grau verde organic, orz verde organic, clorela, pulbere de spanac organic, kelp)
- Amestec de fibre........................................516,50mg
(fibre de mar, seminte de in, tarate de orez)
- Amestec de plante......................................200,00mg
(rizom de ginseng siberian, radacina de astragalus, radacina de papadie, radacina de fo-ti, paducel, exctract de Echinaceea, radacina de ghimbir, scoarta de Ulmus pumila, frunze de aghinare, tuplini de coada calului, radacina de lemn dulce, seminte de armurariu, frunze de Ginkgo Biloba)
- Amestec de antioxidanti..............................150,00 mg
(acerola, macese, d-tocotienoli din geemeni de grau, pulbere de sfecla, extract de afine, extract din seminte de struguri, extract de funze de ceai verde, extract de scoarta de pin)
- Amestec complex imuno-stimulator..............33,00 mg - pentru sitem imunitar.
(inozitol, extract de echinaceea, ciuperci Maitake, ciuperci Reishi, acid para-aminobenzoic extras din grau, colestatina, laptisor de matca, occosanol extras din germeni de grau)
- Amestec pre si pro biotic.............................11,00 mg
(lactospori, fructooligozaharide / inulina, Lactobacilus Achidopilus)
> Alte ingrediente: carob; indulcitor natural - fructoza, miere; emulsificator - fosfatidil colina; antiaglomerant - acid stearic vegetal; aroma naturala de vanilie; pulbere coloidala; cristale de suc de portocale; pulbere de zmeura; agent de alunecare - dioxid de siliciu.
variatia ingredientelor......+/- 5%
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
30 054 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vitamine - minerale - vitamine naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU KIDS GREEN - IMUNO-STIMULATOR, TONIC, REGLATOR METABOLIC SI TROFIC NERVOS

SambuRex- efectele miraculoase ale socului negru ! oferta speciala !SambuRex- efectele miraculoase ale socului negru ! oferta speciala !
SambuRex- efectele miraculoase ale socul...
Samburex este un supliment alimentar sub forma lichida, fabricat de CaliVita si recomandat, mai ales, pentru ...
RON 134
Energy & Memory-stimulator al memoriei si energizant generalEnergy & Memory-stimulator al memoriei si energizant general
Energy & Memory-stimulator al memori...
Energy & Memory Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda ...
RON 80
Beauty Formula -formula frumusetii !Beauty Formula -formula frumusetii !
Beauty Formula -formula frumusetii !
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta speciala ". Reda ...
RON 108
Senior Formula- complex de vitamine , minerale si alti nutrientiSenior Formula- complex de vitamine , minerale si alti nutrienti
Senior Formula- complex de vitamine , mi...
Senior Formula Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \"oferta ...
RON 57
Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelorPara Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor
Para Protex -extracte din plante pentru ...
ParaProtex Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta ...
RON 125
Liver Aid - protector si regenerator hepaticLiver Aid - protector si regenerator hepatic
Liver Aid - protector si regenerator hep...
Liver Aid este un preparat natural pe baza de aminoacizi, minerale si colina, cu rol de sustinere a celulei hepatice in ...
RON 135
Cholestone -90 tablete ; produs pentru scaderea colesteroluluiCholestone -90 tablete ; produs pentru scaderea colesterolului
Cholestone -90 tablete ; produs pentru s...
Cholestone este un produs naturist care inglobeaza in compozitia sa principii active destinate curatarii sangelui si ...
RON 64
Full Spectrum-complex de vitamine si minerale,90 tableteFull Spectrum-complex de vitamine si minerale,90 tablete
Full Spectrum-complex de vitamine si min...
Full Spectrum-complex de vitamine si minerale Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe ...
RON 40
Tratament naturist pentru paraziti intestinaliTratament naturist pentru paraziti intestinali
Tratament naturist pentru paraziti intes...
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru ...
RON 117.17

KIDS GREEN - IMUNO-STIMULATOR, TONIC, REGLATOR METABOLIC SI TROFIC NERVOS ESTE LISTAT IN: