Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Produsele pe care le promovam sub marca MARIA CANDLES sunt rezultatul a multi ani de cercetare in domeniul productiei de lumanari, a unui colectiv experimentat si plin de pasiune.
Beneficiem de sprijinul celui mai mare producator de lumanari din Romania, ANCOMIF PRINT, cu o activitate de peste 15 ani si o capacitate de productie de peste 2000 tone pe an, din care ne-am desprins in cursul anului 2009. ANCOMIF PRINT a ramas si ramane devotata productiei de lumanari de cult si echipamente pentru productia de lumanari de cult, asa incat preluarea de catre Maria Candles a experientei si tehnologiilor dezvoltate pentru producerea de lumanari decorative si festive a fost un pas cat se poate de firesc si necesar.

Am pus si punem multa pasiune in produsele care se nasc in fabrica noastra. Speram ca atunci cand le veþi aprinde, lumina sã va patrunda pentru todeauna in suflet si sa va calauzeasca paºii spre o viata fericita si plina de impliniri.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
6 200 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Productie de lumanari - Distribuitie de lumanari - Lumanari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MARIA CANDLES SRL

Lumanari de cununie 1200 48Lumanari de cununie 1200 48
Lumanari de cununie 1200 48
Lumanarile de cununie sunt realizate din compozitii speciale de cea mai buna calitate, nu se ingalbenesc, nu scot fum si ...
Lumanari de botez 600 40Lumanari de botez 600 40
Lumanari de botez 600 40
Lumanarile de botez sunt realizate din compozitii speciale de cea mai buna calitate, nu se ingalbenesc, nu scot fum si ...
SC MARIA CANDLES SRL ESTE INSCRISA IN