Inscrie firma »
Servicii de monitorizare si interventie rapida

Servicii de monitorizare si interventie rapida

Tip produs: monitorizare interventie | sisteme alarma | paza
Producator: Team Guard
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Servicii de monitorizare si interventie rapida

Serviciul de monitorizare si interventie rapida

Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de securitate prin monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma si interventia rapida cu echipaje mobile in caz de nevoie. Acest serviciu este compus din doua servicii separate:

Monitorizare permanenta a sistemelor de alarma
Monitorizarea presupune preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre dispeceratele Team Guard si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Transmisia evenimentelor in dispecerat se realizeaza prin linie telefonica fixa, folosind reteaua de telefonie mobila (GPRS/ GSM), prin internet sau prin retea radio.
Dispeceratele Team Guard permit monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma, au posibilitatea de a conecta un numar nelimitat de abonati si sunt gestionate de operatori dispeceri cu o foarte buna pregatire profesionala si avizati conform legii 333/2003.
Operatorii dispeceri interpreteaza fiecare semnal primit de la abonati, iar in caz de efractie, buton de panica, incendiu, sabotaj, caderi de tensiune sau de acumulatori se alerteaza prin statie echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv si solutionarea problemei.

Interventie rapida
Presupune deplasarea rapida a echipajelor de interventie la obiectivul monitorizat in caz de alarma.
Agentii Departamentului de Interventie constituie corpul de elita al firmei prin calitatile fizice si psihice deosebite ca urmare a pregatirii teoretice si a antrenamentelor riguroase. Echipajele dispun de automobile inscriptionate si au in componenta agenti de interventie calificati si dotati corespunzator: baston sau tomfa, spray lacrimogen, vesta de lupta, aparatoari, casca de protectie, pistol cu gaz sau bile de cauciuc(dupa caz), statie emisie receptie/telefon mobil.
Echipajele de interventie efectueaza serviciul in puncte fixe de stationare, in zonele apropiate obiectivelor monitorizate si prin patrulare pe trasee prestabilite. In permanenta unul dintre echipaje se constituie in rezerva operativa pentru situatii speciale (alarme concomitente, defectiuni tehnice ale mijloacelor de transport etc). Activitatile zilnice ale echipajelor de interventie, punctele de stationare si traseele de patrulare se vor efectua conform Ordinelor de Serviciu emise si aprobate de catre conducerea dispeceratului in baza reglementarilor interne ale societatii Team Guard.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 738 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza - firme de paza - alarme

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII DE MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.
Instalare sisteme de alarma, supravegher...
Serviciul tehnic Departamentul tehnic al societatii Team Guard ofera clientilor servicii de proiectare, instalare si ...
Servicii de paza umanaServicii de paza umana
Servicii de paza umana
Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe ...

SERVICII DE MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA ESTE LISTAT IN: