Inscrie firma »
Linii pentru productie de peleti

Linii pentru productie de peleti

Tip produs: Linii pentru productie de peleti | Linii peleti | Linii productie de peleti
Telefon: click aici0048 61 875 07 15, 0048 506 733
Persona Contact:
Marta Skiba
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Linii pentru productie de peleti

Descrierea pe scurt a procesului de fabricare

Ciclul de lucru al liniei se incepe de la livrarea rumegusului umed cu ajutorul masinii de incarcat pe alimentatorul cu banda cu razuitor si reglare continua a vitezei de alimentare.

Din alimentatorul cu banda rumegusul trece in separatorul de fractie groasa unde de materia prima sunt separate prin cernere bucatile mai mari de lemn, scandurile si pietrele. Rumegusul cernut este transportat apoi la depozitul de materie prima umeda cu sistem hydraulic de descarcare.

Din siloz rumegusul umed este pus pe transportatorul cu banda al uscatorului care in mod automat dozeaza materialul in uscator, mai repede sau mai incet, in functie de umiditatea rumegusului (sistem automat in totalitate, controlat de un microprocesor).

In acest moment porneste procesul de uscare si diminuare a umiditatii 55-60% la 12-14%. Materia prima uscata cade in camera de expansiune a uscatorului unde are loc separarea rumegusului uscat de vaporii de apa si de factorul de uscare.

Rumegusul uscat este preluat din camera de expansiune a cuptorului si pusa in afara acesteia cu ajutorul transportorului cu melc unde are loc masurarea umiditatii care este utilizata apoi la comanda automata a uscatorului.

Factorul de uscare si vaporii de apa trec prin ciclon unde are loc purificarea de particolele volatile iar apoi sunt eliberati in atmosfera.

Pulberea separata in ciclon se intoarce in procesul de productie printr-o ecluza. Rumegusul uscat trece prin separatorul pneumatic si prin separatorul magnetic (unde are loc separarea de mici impuritati cum ar fi pietre, metal) in concasor (moara cu ciocane). Aici are loc maruntirea la fractia corespunzatoare si omogena. Dupa maruntire rumegusul este transferat cu transportorul pneumatic in silozul depozitului de materie prima uscata. Rumegusul maruntit este transportat apoi din siloz catre sistemul final de pregatire pentru granulare. Aici se audauga al doilea komponent, in cazul in care calitatea materiei prime o necesita, si stabilizam cu mare precizie gradul de umiditate pana la 11-12%. Materialul pregatit astfel este transferat in rezervorul tampon al granulatorului de unde, cu ajutorul sistemului de transport in melc care asigura o dozare stabila si uniforma a materiei prime, ajutat de modul automat de lucru al granulatorului, rumegusul este adus la aparatul de conditionat (mixerul). In aparatul de conditionat sunt adaugati la material vapori de apa la o temperatra de 180˚C care ajuta la o lipire mai buna a peletilor, functionarea stabila a granulatorului iar pe de alta parte diminueaza uzarea matritei si a rolelor.

Din aparatul de conditionat material prima trece in granulator unde are loc procesul de presare a rumegusului in peleti. Peletii fierbinti sunt transportati la racitorul antiradiatii unde se racesc si se intaresc. Produsul rece cade apoi in sita unde are loc separarea de praf si de alte particole. Peletii cernuti merg apoi in rezervorul produsului finit, iar praful si particolele separate, cu ajutorul sistemului de aspirare care extrage pulberile din sita si din intreaga linie tehnologica, ajung inapoi in procesul de productie prin concasor (moara cu ciocane). La depozitul de produs finit este conectata o linie automata de ambalare care impacheteaza in saci de 10 kg la 50 kg. Rezervorul este dotat si cu o statie de ambalare a peletilor in big-baguri cu cantar electric.

Sistemul de alimentare cu combustibil a cuptorului uscatorului

Cuptorul uscatorului este alimentat cu surcele din deseuri de lemn (preferabil umed). In exteriorul halei pe o suprafata acoperita sau in alta incapere se afla tocatorul cu ajutorul caruia maruntim deseurile de lemn iar apoi le transportam in depozitul de combustibili (siloz, asigurarea cu combustibil pentru uscator pentru 24 de ore).
PREZENTARE Comerc
LIGHT
MEMBER
Comerc
50 872 accesari
Persoana de contact: Marta Skiba
Adresa postala: Podbiałowa 9
Localitate: 61-680 Poznań, Altele
Telefon: click aici 0048 61 875 07 15, 0048 506 733
Website:

Activitate firma: linii de brichetare - linii de pellet - linie technologice complete

PRODUSE ASEMANATOARE CU LINII PENTRU PRODUCTIE DE PELETI

Masina de brichetare BM-60Masina de brichetare BM-60
Masina de brichetare BM-60
Obiectul ofertei il reprezinta masina de brichetat mecanica BM 60 pentru brichetarea rumegusului, paie de diferite ...
Cazane de abur 2,5-10 t/h, EGCazane de abur 2,5-10 t/h, EG
Cazane de abur 2,5-10 t/h, EG
Echipamentele ofera o combinatie focarului cu gratar mobil si cazanului de abur acvatubular. Posibile sunt diferite ...
Racitor mecanic (cu triplu gratar)Racitor mecanic (cu triplu gratar)
Racitor mecanic (cu triplu gratar)
Racitor mecanic (cu triplu gratar) aspira aerul printr-un strat al produsului cu adancime diferita. Noul produs este ...
Cazane de apa 1 MWtCazane de apa 1 MWt
Cazane de apa 1 MWt
Cazanele alimentate cu combustibil alternativ (de exemplu: paie, cereale sau rapita, dar si cu alte tipuri de biomasa de ...
Centrale termoelectrice de cogenerareCentrale termoelectrice de cogenerare
Centrale termoelectrice de cogenerare
Centrale modulare functioneaza in principiul de cogenerare. Cogenerarea - este un proces tehnologic de productie ...
Prese pentru lemn Promill-StolzPrese pentru lemn Promill-Stolz
Prese pentru lemn Promill-Stolz
Avantajele preselor Promill-Stolz: • inalta performanta, • consum redus de energie, • transmisie prin ...
Moara cu ciocanele SDHMMoara cu ciocanele SDHM
Moara cu ciocanele SDHM
Caracteristici: • capacitate optima la costuri reduse de exploatare, • vibrati minime, • o gama larga ...
GranulatoareGranulatoare
Granulatoare
Prese noastre sunt proiectate pentru peletizarea a diverselor tipuri de biomasa. In functie de nevoile dumneavoastra, va ...

LINII PENTRU PRODUCTIE DE PELETI ESTE LISTAT IN: