Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Deco art stone este firma producatoare de materiale pentru betonul amprentat pentru suprafete orizontale si verticale(colorant intaritor, agent antichizant antilipire,rasini,stampe,scule), materiale pentru restaurarea betonului vechi si transformarea lui intr-un beton modern,mult mai rezistent ieftin si usor(beton polimer).

Va oferim produse realizate cu retete americane avand o traditie de peste 50 de ani. Continuand traditia si folosind cel mai pur nisip cuartos din Europa alaturi de polimeri si rasini de inalta duritate in combinatie cu aditivi de cea mai buna calitate care dau lucrabilitate si rezistenta mare in timp , pigmenti rezistenti la UV , va oferim maximum de calitate cu preturi minime.

Va oferim toata gama de materiale pentru betonul amprentat: colorant intaritor, agent antichizant antilipire, materiale pentru stampare verticala, stampe, fibre polipropilena, rasini, utilaje .

Antichizantii nostri sunt intr-o gama variata de culori si datorita compozitiei fiind extraordinari de buni demulanti , prin aplicarea lor puteti crea efecte de forme si culori care imita si chiar depasesc in frumusete piatra naturala.

Rasinile care sunt aplicate la final una pe baza de apa si alta pe baza de solvent , creaza un finisaj magnific unor lucrari bine executate .

Folosind produsele noastre si respectand pas cu pas indicatiile specialistilor nostri , va garantam un succes sigur in acest business intrind in rindul micilor sau marilor maestri in aplicarea betonului stampat atat pe suprafete orizontale cat si pe suprafete verticale

Veti avea parte de consiliere in realizarea betonului amprentat si va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va incuraja sa incepeti acest nou business + pentru cei care nu au mai lucrat ,iar pentru cei avansati sau chiar maestri ii asteptam sa colaboreze cu specialistii nostri .

Va invitam sa folositi materialele noastre si sa va convingeti de calitatea lor ireprosabila .

Va punem la dispozitie mostre gratuite pentru mici experimente .
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 760 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: beton amprentat - pavele - pardoseli decorative

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DECO ART STONE SRL

Pavele amprentate-Beton amprentatPavele amprentate-Beton amprentat
Pavele amprentate-beton amprentat
Cauti pavele? Avem solutii mai noi, mai moderne, mai durabile si mult mai rezistente care iti for face din caminul ...
Beton polimer-Restaurarea betonului vechiBeton polimer-Restaurarea betonului vechi
Beton polimer-restaurarea betonului vechi
Aveti un beton vechi si distrus si nu doriti turnarea altuia sau spatiul nu va permite? Doriti restaurarea betonului ...
SC DECO ART STONE SRL ESTE INSCRISA IN