Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pavele amprentate-Beton amprentat

Pavele amprentate-Beton amprentat

Tip produs: pavele | pavaje | beton amprentat
Producator: Decoartstone
 

Prezentare Pavele amprentate-Beton amprentat

Cauti pavele?
Avem solutii mai noi, mai moderne, mai durabile si mult mai rezistente care iti for face din caminul casei tale un spatiu modern si sofisticat. Betonul amprentat este o noua tehnologie de decorare a betonului, o noua pardoseala decorativa care fata de pavajul clasic se aplica rapid, are costuri mici de intretinere, nu apar spatii intre dale (nu aveti probleme cu buruienile sau cu infiltrarea apei), infinite posibilitati de combinare a culorilor si texturilor, costuri de aplicare reduse , usurinta in a realiza alei curbe, permite imprimarea de sigle si simboluri personalizate, nu se scufunda, nu se deformeaza. Presupune turnarea unei sape de beton peste care se aplica colorantul intaritor Deco HS,agentul antilipire antichizant Deco Antique si rasinile, dupa care se stampeaza.
Nu doriti turnarea unei sape de beton pentru ca aveti deja unul care este fisurat si deteriorat dar vreti sa aveti beton amprentat, beton patat reactiv sau orice tip de beton decorativ Decoartstone in curte? Atunci solutia este betonul polimer!
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 761 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: beton amprentat - pavele - pardoseli decorative

PRODUSE ASEMANATOARE CU PAVELE AMPRENTATE-BETON AMPRENTAT

Beton polimer-Restaurarea betonului vechiBeton polimer-Restaurarea betonului vechi
Beton polimer-Restaurarea betonului vech...
Aveti un beton vechi si distrus si nu doriti turnarea altuia sau spatiul nu va permite? Doriti restaurarea betonului ...