Inscrie firma »
SISTEM DE PONTAJ - ZEUS

SISTEM DE PONTAJ - ZEUS

Tip produs: pontaj | control acces | sistem pontaj
Telefon: click aici0356-429705
Producator: ISGUS GmbH
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Corbeanu Paul
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare SISTEM DE PONTAJ - ZEUS

Sistemele de pontaj si acces moderne se bazeaza atat pe componente software - module de program pentru pontaj si acces; cat si hardware - terminale de pontaj, terminale de acces, concentratoare de date, elemente de zavorare ; Toate acestea interactioneaza intre ele pentru culegerea datelor, transmiterea acestora catre un calculator central si stocarea lor in baze de date in vederea prelucrarii si interpretarii lor ulterioare.
Solutia propusa de noi poarta numele generic de ZEUS® si repreznita un sistem de pontaj si acces complex, modular de gestiune a timpului in cadrul unei intreprinderi.
Sistemul de pontaj ZEUS® impreuna cu modulul ZEUS®WebServices pune la dispozitie datele culese prin intermediul terminalelor de pontaj, in mod consistent, intuitiv si dependent de solutia aleasa, folosind ultimele technologii in domeniu ca Intranet, Internet si E-mail.
Sistemul de pontaj ZEUS® se adapteza nevoilor dumneavoastra si nu invers.
Sistemul de pontaj ZEUS® reprezinta o solutie comprehensiva pentru orice sector de activitate si pentru orice dimensiune a unei firme. Functionalitatea sistemului este extensiva si modulara, iar prin intermediul interfetei utilizator foarte intuitive, se adapteaza simplu modificarilor si cerintelor managementului de personal.
Cu sistemul de pontaj ZEUS consumul de timp necesar activitatilor de zi cu zi pentru administrarea personalului se reduce drastic, ducand la o eficientizare a activitatii si la o reducere de costuri de administrare.
Adaptarea flexibila a programelor de lucru pentru diferite categorii de personal, impreuna cu un management facil al absentelor si a zilelor de sarbatori legale, reprezinta cheia functionalitatii sistemului de pontaj.
Prin intermediul unui ecran intuitiv de "update" se pot monitoriza absentele si pontajele uitate si se permite introducerea imediata a coretiilor. In cadrul ferestrei de calendar se pot urmarii timpi de lucru planificati, schimburile, absentele grupate pe departamente sau centre de cost.
Fiecare utilizator are posibilitatea de-asi crea setari individuale in cadrul fiecarei ferestre pentru a vizualiza doar functiile si uneltele de care are nevoie.
In cadrul sistemului de pontaj se regaseste un generator de rapoarte integrat ce permite realizarea de rapoarte in vederea informarii managementului de personal si a personalului, permitand un management de personal transparent si eficient. Pontajele personale sunt redate in jurnale, ce permit afisarea tuturor timpilor lucrati si a sumelor lunare, iar prin intermediul exportului in diferite formate aceste date pot fi mai apoi retransmise catre persoanele de decizie din cadrul intreprinderii.
PREZENTARE SC STK SYSTEM SRL
LIGHT
MEMBER
SC STK SYSTEM SRL
2 852 accesari
Persoana de contact: Corbeanu Paul
Adresa postala: str. Alexandru Astalas, nr. 51
Localitate: Lugoj, Timis
Telefon: click aici 0356-429705
Fax: 0356-429706
Website:

Activitate firma: sisteme pontaj - sisteme acces

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM DE PONTAJ - ZEUS

TERMINALE PONTAJ Seria ITTERMINALE PONTAJ Seria IT
TERMINALE PONTAJ Seria IT
Terminalele performate ale seriei IT reprezinta interfata pentru dialogul dintre personal si sistem, angajati si ...
CEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECTCEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECT
CEASURI DE PONTAJ SERIA PERFECT
Ceasuri de pontaj Aceste aparate sunt echipamente electronice moderne, care incorporeaza tehnologii IT de ultima ...
TERMINALE ACCES SERIA ITTERMINALE ACCES SERIA IT
TERMINALE ACCES SERIA IT
Terminale pentru controlul accesului Terminalele ISGUS pentru controlul accesului sunt dedicate pentru ...

SISTEM DE PONTAJ - ZEUS ESTE LISTAT IN: