Inscrie firma »
S.C. Agentia de detectivi particulari CONDOR'S Ltd.S.R.L. Prezentare firma Produsele firmei Contact
Consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii

consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii

Telefon: click aici+40 232 276446
Persona Contact:
Petru Hantea
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare consultanta, filaj, investigatii si programe de management al securitatii

Inceputul noului mileniu este marcat de o instabilitate crescanda. La nivel mondial apar tot mai des probleme legate de modul in care este creata, gestionata si stocata informatia. Explozia IT si schimbarile petrecute in relatiile de afaceri, dar si dorinta de a sti din ce in ce mai mult despre oricine si orice, impun aplicarea unei noi gandiri si strategii manageriale. Acestea trebuiesc realizate in concordanta cu transformarile mentionate urmand sa asigure in mod cert, dar si discret, protectia intereselor personale sau de afaceri a oricarui cetatean. Din acest motiv a fost infiintata agentia. Lecturand textul care urmeaza suntem convinsi ca iti vor aparea in minte probleme la care nu vei gasi un raspuns pe moment. Vei simti nevoia unui ajutor. Vino la noi! Suntem exact ceea ce de fapt tu cauti de mult.

CINE SUNTEM

CONDOR'S Ltd. s.r.l. este o agentie de detectivi particulari constituita la inceputul acestui an, dupa aparitia Legii 329/2003 si a normelor de aplicare a acesteia.
Agentia are licenta de functionare (nr. 00024/2005) emisa de Inspectoratul General al Politiei Romane;
Este membra a Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania;
CONDOR'S Ltd. este specializata in efectuarea de investigatii profesionale si obtinerea de elemente probatorii care sa corespunda nevoilor clientilor sai, persoane fizice sau juridice. Detectivii nostri investigheaza cu succes orice caz din sfera afacerilor de familie, cautam persoane disparute sau care se ascund, preluam cazuri din domeniul activitatilor economice private sau efectuam actiuni de filaj si investigatii in orice alte cazuri premise de lege;
Agentia lucreaza in colaborare cu cabinete de avocatura si birouri notariale din tara si strainatate, lichidatori judiciari, psihologi, auditori si experti in diverse domenii conexe profesiunii noastre;
Experienta si competenta profesionala colaboratorilor nostri permit Agentiei CONDOR'S Ltd. sa raspunda cu usurinta oricarei solicitari;
Gratie acestor calitati la care adaugam onorabilitatea si seriozitatea agentiei, CONDOR'S Ltd. nu cunoaste limite teritoriale atunci cand trebuieste acceptata o misiune in Romania sau in strainatate;
Informatiile pe care le obtinem si le oferim clientilor nostri sunt sigure, reale si clare.

CE NE CARACTERIZEAZA

Detectivii nostri sunt cei mai buni in domeniu. Au o mare varietate de calificari profesionale si stapanesc la perfectie tehnicile speciale ale muncii de investigatii.
Programul de Pregatire Profesionala Continua (PPPC) derulat in cadrul agentiei, pe baza unui plan tematic bine structurat, ne ajuta sa ne insusim teoretic si practic totul despre noile tehnologii in domeniul nostru de activitate.
Combinam tehnica exploatarii informatiilor cu experienta muncii in teren, nelipsindu-ne insa abilitatea si simtul practic al afacerilor.

MISIUNEA

Misiunea noastra consta in aflarea adevarului in mod echidistant si discret. Oferim clientilor nostri probe solide care nu pot fi contestate in nici un fel, de nici o persoana.

MODALITATI DE LUCRU

Conform recomandarilor deontologice ale Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania, toate misiunile acceptate de Agentia CONDOR'S Ltd. fac obiectul unui contract civil, in numele si pentru clientii nostri, scris si semnat de ambele parti.

SERVICII:

Agentia CONDOR'S Ltd. preia spre rezolvare numai cauze legitime si licite, cu respectarea limitelor impuse de legislatia in vigoare. Punem un accent aparte pe respectarea si protejarea vietii private si a drepturilor persoanei.
Detectivii nostri nu se substituie nici justitiei, nici executorilor judecatoresti, isi aduc doar contributia, ca si specialisti privati, la aflarea adevarului. Ei nu au voie sa se angajeze in activitati de recuperare sau in actiuni represive.
CONDOR'S Ltd. va ofera servicii de consultanta, investigatii si filaj. Iata cateva dintre acestea:

IN DOMENIUL AFACERILOR

Planificarea si realizarea de programe de securitate pentru orice gen de activitate (economica, cercetare, culturala, scolar-eductionala, VIP-uri si protocol, etc.);
Evaluarea vulnerabilitatilor, identificarea secretelor comerciale si realizarea planurilor de protectie ale acestora, prevenirea pierderilor de orice fel;
Implementarea strategiilor de securitate(consultanta si aplicatie);
Investigarea fraudelor bancare sau economice;
Verificari asupra unor angajati, a persoanelor asigurate sau declarate bolnave, a unor candidati la angajare sau a partenerilor de afaceri (in tara sau in strainatate);
Investigatii de spionaj economic;
Protectia personalului executiv;
Cautarea fizica a echipamentelor de transmisiuni disimulate;
Detectarea frecventelor radio in spatii sau medii private;
Supravegherea unor zone de interes pentru agentii economici;
Alte investigatii la cerere.
Misiunile se finalizeaza prin redactarea unui raport de investigatii sau dupa caz, de filaj, scris si semnat de conducerea agentiei. El se preda clientului
impreuna cu factura, care evidentiaza costul total al actiunii noastre.
Toate misiunile la care participam sunt confidentiale, conform regulilor interne ce definesc secretul profesional. Rezultatul actiunii noastre nu poate fi divulgat unei terte persoane, iar raportul final este pus la dispozitia clientului sau avocatului sau, daca intre cei doi exista o intelegere in acest sens.
Este bine de stiut ca detectivii nostri au doar obligatia de a investiga nu si aceea de a descoperi cu orice pret anumite rezultate, singurile care ar conveni in acel caz clientilor nostri.
Agentia CONDOR'S Ltd. are in dotare o tehnica profesionala, performanta cu care poate executa in conditii foarte bune toate misiunile ce ii sunt incredintate.

IN DOMENIUL VIETII PRIVATE

Verificari de orice gen a unor persoane, adrese, locuri sau medii;
Obtinerea de probe in cazuri de adulter si hartuire sexuala sau in alte cazuri de interes privat;
Supravegherea minorilor in diferite ocazii, locuri si medii (zona scolii,excursi,tabere - in tara sau in strainatate - in cartier);
Studii si evaluari psihologice (inclusiv testari cu poligraful);
Gasirea de documente in arhive, intocmirea arborelui genealogic;
Orice alte investigatii legale, la cerere, in tara sau in strainatate.
Rapoartele de investigatii intocmite de detectivii nostri nu contin judecati sau interpretari personale, ci se limiteaza la a prezenta faptele in timp si in locurile unde s-au petrecut, precis mentionate.
Rapoartele intocmite de agentiei si oferite clientilor la sfarsitul misiunii, pot fi folosite in justitie.

PROGRAME SPECIALE

Intrarea in noul mileniu este marcata de nesiguranta conditiilor internationale si financiare dar si de explozia inovarii tehnologice si schimbarile in mediile de afaceri. Ca urmare, protejarea intereselor oricarei companii, mica sau mare, devine o chestiune de prima necesitate.
Agentia CONDOR'S Ltd. ofera consultanta si realizeaza investigatii, inclusiv in domeniul securitatii mediului de afaceri privat. Actiunile noastre vizeaza protejarea prin masuri specifice a bunurilor si intereselor clientilor nostri, minimizeaza expunerea acestora la risc, duce la marirea eficientizarii activitatii acestora dar si la reducerea costurilor per ansamblu.
CONDOR'S Ltd. furnizeaza servicii specializate de consultanta si investigatii, analize, strategii si pune in opera diverse politici de securitate. Ele se adreseaza in special mediilor de afaceri dar si pietei asigurarilor si firmelor de avocatura.
Procedand astfel, CONDOR'S Ltd. obtine informatii de ultima ora, credibile, verificabile si de interes pentru clientii sai, oriunde in Romania.
Apeland la noi, veti primi in mod garantat cele mai indicate solutii pentru cazurile cu care va confruntati, toate fiind rezultatul analizei faptelor investigate dar si a experientei noastre.

Numai PROGRAMELE SPECIALE create de catre noi si pe care suntem pregatiti sa vi le oferim acum, creaza si ceea ce noi numim o forta de munca informata.


CATEGORII DE PROGRAME OFERITE AGENTILOR ECONOMICI PRIVATI

1. Analiza riscurilor
Dictionarul ,,Web Master" defineste riscul ca fiind ,,posibilitatea de a se produce o dauna, o paguba sau o pierdere".
Nu orice risc devine in mod automat si inevitabil. In contextul actual, apreciem ca riscul se poate raporta la trei categorii de bunuri:
- Personalul, in curs de angajare, angajat sau propus pentru a fi promovat;
- Proprietatea (firma cu toate bunurile ei);
- Proiectele si intentiile de viitor .
Procesul analizei riscului include patru categorii de actiuni, dar care vor fi prezentate doar celor care vor incheia contracte de colaborare cu Agentia.

Scopul analizei riscului este acela de a se ajunge la o balanta economica intre impactul riscului (pierderi) in firma si costul masurilor de protectie propuse de catre noi. Va asiguram ca intotdeauna, costurile serviciilor propuse de catre noi sunt foarte mici in comparatie cu pierderile pe care le-ati putea suferi.
(numai prin contract pentru minimum 12 luni)

2. Protectia angajatilor de valoare si a informatiilor confidentiale
Esenta oricarui program de securitate consta in protectia a ceea ce detii deja. Acest program face o evaluare a masurilor de securitate existente, identifica noile nevoi si implementeaza noua versiune.
(numai prin contract pentru minimum 12 luni)

3. Identificarea secretelor comerciale, strategii de protejare a acestora
(numai prin contract pentru minimum 12 luni)

4.Consultanta, analiza, elaborari si implementari de politici de securitate in domeniul IT
In cadrul unor examinari de rutina a planurilor din acest domeniu, se pot identifica noile nevoi ce urmeaza a fi adaugate eventual planului deja existent. Ulterior, se procedeaza la monitorizarea activitatilor si la intocmirea de rapoarte pentru beneficiar, periodice sau ori de cate ori este cazul.
(numai prin contract pentru minimum 12 luni)

5. Dezvoltarea politicii de securitate a firmei
Este indicat ca orice firma sa detina un manual propriu de securitate interna si externa. La acest manual se vor raporta in permanenta analizele de specialitate. In acelasi timp, va fi si un plan de lucru pentru cele trei timpuri: trecut, prezent si viitor.
(numai prin contract ferm pentru intocmirea manualului urmat de un contract de asistenta pentru minimum 12 luni)

6. Studii de vulnerabilitate. Prevenirea pierderilor
Ati constatat disparitia unor bunuri? Credeti ca unul dintre angajati va fura? Este posibil ca banuiala dumneavoastra sa fie adevarata!
Raportul intocmit de catre noi in urma investigatiilor efectuate va va confirma sau infirma banuielile. Pe baza riscurilor si vulnerabilitatilor identificate va vom prezenta punctele tari si punctele slabe in raport cu conceptul de securitate, al firmei sau afacerii dumneavoastra. Totodata, va putem furniza si solutiile vizand imbunatatirea conceptului de securitate.
(numai prin contract ferm pentru minimum 12 luni)

7. Eliminarea unor situatii de criza in management
Experienta angajatilor nostri dimpreuna cu dialogul realizat in permanenta cu staff-ul firmei va permite Agentiei noastre sa-ti ofere cale mai bune solutii intr-un moment de criza a managementului. Consilierea noastra te va ajuta sa faci fata in modul cel mai eficient, asaltului si freneziei mass-mediei, situatii care de regula apar intr-un moment de criza.
(numai prin contract ferm pentru consultanta pe caz)

8. Managementul situatiilor de risc (amenintari cu bombe ori cu substante chimice sau bacteorologice
Tragicele evenimente din 11 septembrie 2001din SUA si atentatul din martie 2004 de la Madrid dar si unele actiuni petrecute in Romania dupa 1990, catalogate ca fiind activitati de natura terorista, ne-au convins ca societatea nu este imuna la astfel de intamplari. Afacerea ta are cu siguranta nevoie de un plan care sa te ajute sa faci fata oricand acestor tipuri de amenintari. Afland din timp cine, ce, cand, unde si de ce ar putea sa-ti transforme angajatii in victime sigure folosindu-se de un atac terorist si punand in practica programele concepute de catre noi, vei putea cu siguranta sa minimalizezi haosul si teama care de regula si ele sunt generate de asemenea incidente.
(numai prin contract ferm pentru intocmirea planurilor urmat de un contract de asistenta pentru minimum 12 luni)

9. Protectie executiva
Persoanele cu functii de top dar si familiile acestora, se afla astazi intr-un pericol mai mare ca oricand.
Agentia noastra evalueaza acest risc si se plaseaza in apropierea executivilor tai, pentru a asigura linistea acestora. Pentru asigurarea continuitatii operatiilor ce vor fi intereprinse in favoarea executivilor si a familiilo lor, este necesara o implicare permanenta din partea noastra.
(numai prin contract ferm pentru minimum 12 luni)


10. Program destinat securitatii fizice a persoanelor
Folosind in principal conceptul de prevenire a faptelor comise prin violenta, Agentia iti recomanda acele principii de securitate care pot asigura un mediu protejat si sigur. Oferim consultanta necesara achizitionarii celor mai potrivite echipamente menite sa te protejeze atunci cand esti singur.
(numai prin contract ferm pentru minimum 12 luni)

11.Verificarea si testarea personalului angajat ori in curs de angajare ( alte situatii similare)
Nu neglijati aceste aspecte. Simpla lecturare a CV-ului unui candidat dimpreuna cu eventualele promovari de catre acesta a unor teste de indemanare profesionala, nu-l pot transforma in candidatul ideal pe care v-il doriti. Imaginea firmei dumneavoastra este suma imaginii intregului colectiv!
Dupa angajare, atunci cand se impune o promovare, testeaza-ti salariatii pe care ii ai in vedere. In 2004, la nivel national pagubele produse direct firmelor, prin diverse metode, de catre noii promovati sunt de circa 870 milioane de dolari.
(numai pe baza de contract ferm de consultanta pentru minimum 6 luni)

12. Programul ,,MICROSEARCH"
Este dedicat descoperirii si prevenirii spionajului economic, dar nu numai.
Masurile noastre de cercetare tehnica, discrete si confidentiale, sunt bazate pe cele mai noi informatii privind procedeele si tehnicile de spionaj economic.
Actiunile noastre includ efectuarea de teste si cautari menite sa conduca la descoperirea:
- A echipamentelor radio si video disimulate, in incaperi (tarif: 10 euro/mp);
- Detectarea ascultarilor ilegale de telefoane si instalarea mijloacelor de atentionare (tarif: 100 euro/ora de lucru);
- Cautarea fizica a microfoanelor instalate pe reteaua electrica (tarif: 150 euro/ora de lucru);
- Modificarile produse in telefoanele fixe ( tarif: 100 euro/ora de lucru);
- Alte conexiuni neautorizate (tarif: 75 euro/ora de lucru).
Agentia utilizeaza instrumente si echipamente performante, productie Germania.
(pot fi incheiate si contracte pentru minimum 12 luni a caror valoare este negociabila)

13. Investigatii de spionaj economic
Toate detaliile vor fi personalizate in cadrul unor discutii directe cu firmele interesate.
(numai pe baza de contract ferm)

14. Programul ,,ADOLESCENTUL"
Din experienta acumulata pana in acest moment, am constatat multe cazuri in care tinerii, lipsiti de o supraveghere atenta si permanenta, au patruns in medii si cercuri viciate unde au devenit consumatori sau traficanti de droguri ori au inceput sa se prostitueze in diverse moduri. Programul nostru se adreseaza parintilor ori reprezentantilor legali ai celor suspecti ca au intrat in relatii dubioase cu diverse persoane, relatii care ar putea sa le distruga viitorul. Subiectii introdusi in asemenea programe pot fi controlati pe diferite perioade de timp, documentandu-li-se si actiunile cele mai reprezentative.
(numai pe baza de contract ferm pentru periade cuprinse intre 3 zile - 4 saptamani)

Colectivul nostru este la dispozitia oricarei persoane interesate de oricare dintre aceste programe, discutiile putand fi puratate oriunde si oricand doreste clientul.

ONORARII

Onorariile agentiei sunt calculate de regula la inceputul fiecarei misiuni, dupa intocmirea studiului de caz. Valoarea difera de la caz la caz in functie de categoria d epersonal pus la dispozitie, de materialele necesare realizarii misiunii respective precum si de aparatura folosita de agentie in fiecare situatie. Onorariile pe care le percepem reflecta intotdeauna in mod obiectiv, raportul calitate-pret. Tarifele sunt calculate astfel:
pe ora;
pe zi de actiune (min 10 ore);
pe misiune in ansamblul ei.
PREZENTARE S.C. Agentia de detectivi particulari CONDOR'S Ltd.S.R.L.
Persoana de contact: Petru Hantea
Adresa postala: Iasi, Str. Lascar Catargi, nr. 22, cam.9
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici +40 232 276446
Fax: +40 232 276446
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta management

CONSULTANTA, FILAJ, INVESTIGATII SI PROGRAME DE MANAGEMENT AL SECURITATII ESTE LISTAT IN:

CONSULTANTA, FILAJ, INVESTIGATII SI PROGRAME DE MANAGEMENT AL SECURITATII - PRODUSE SIMILARE