Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

Compania noastra a fost infiintata in anul 2010 situata in jud. Constanta, orasul Constanta, pe str. Frunzelor nr.162.

Firma S.C. High Construct Project S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in proiectarea: caselor familiale , caselor de vacanta ,ansamblurilor rezidentiale ,vilelor ,cladirilor multietajate ,hotelurilor ,motelurilor ,blocurilor de locuinte ,pensiunilori ,apartamentelor ,halelor industriale ,birourilor ,magazinelor ,firmelor luminoase ,toteumurilor ,panourilor publicitare ,cortinelor si consultanta constructiilor :suport tehnic si asistenta tehnica de specialitate, in proiectare si executie, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate anterior.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

High Construct Project - performanta, calitate si punctualitate in domeniul serviciilor de: proiectare pentru constructii, consultanta in constructii,
Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Si pentru ca High Construct Project S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
394 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Proiectare si avizare constructii - constructii civile - constructii industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC HIGH CONSTRUCT PROJECT SRL

Oferta firmei SC High Construct Project SRL nu contine nici un produs sau serviciu