Inscrie firma »
PEDICHIURA MEDICALA

PEDICHIURA MEDICALA

Tip produs: PEDICHIURA MEDICALA unghii micotice unghie inglamata | INGRIJIREA PICIOARELOR bataturi talpa pedichiura | talpa keratinizata PEDICHIURA MEDICALA
Producator: SC HEAL COSMETIC SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare PEDICHIURA MEDICALA

Pedichiura medicala cu produse naturale si metoda din Israel. Indicat special in cazul unghiilor micotice, incarnate, piele aspra, uscata, keratinizata pe talpa.

in \"industria frumusetii\" intalnim multe noutati in saloanele de specialitate. insa pedichiura este cea care nu a intampinat aproape nicio schimbare in ultimii cincizeci de ani: pielea picioarelor se inmoaie in apa calda cu sapun, apoi calozitatile talpii se razuiesc cu briciul, lama sau cu polizorul pana cand se indeparteaza toata pielea ingrosata, chiar si acela de protectie, iar metoda clasica pentru problema unghiilor micotice sau incarnate si azi este in cele mai multe cazuri extirparea lor chirurgicala- ceea ce nu inseamna nici pe departe rezolvarea problemei de baza.

HEAL COSMETIC din Oradea va prezinta acum cea mai revolutionara metoda de pedichiura intr-adevar medicala, efectele fiind chiar spectaculoase de la prima sedinta, si prezinta o solutie pentru problemele picioarelor la persoanele diabetice, a celor care prezinta unghii incarnate, bataturi, si o abordare eficienta a tratarii infectiilor cu ciuperci. Aceasta metoda este inventiva, avansata, si nu utilizeaza instrumente invazive, protejand si vindecand pielea piciorului. indepartarea pielii ingrosate se realizeaza prin aplicarea unui lichid exfoliant, iar pentru indepartarea straturilor problematice ale unghiei se foloseste un gel pe baza de suc si acizi de fructe. Complexul unic de extrase de plante medicinale (uleiuri esentiale de cimbru, tamaita rosie, levantica, arbore de ceai, geranium), sare de la Marea Moarta, vitamina E prezente in aceste produse ajuta la refacerea unghiilor afectate, calmeaza mancarimea si roseata talpii piciorului si a zonei interdigitale, imbunatatind si regenerand straturile pielii.
Pentru programare sunati la 0720-93-71-92.

- Ce inseamna pedichiura medicala?
- Cand vorbim despre pedichiura medicala, ne referim la solutionarea, tratarea problemelor unghiale si a pielii picioarelor. Aici nu este primordial aspectul estetic, chiar nu se recomanda lacuirea unghiilor.
- Chiar este atat de importanta sanatatea picioarelor?
- Bineinteles! Foarte multe persoane nu pun suficient accent pe ingrijirea corecta a membrelor inferioare, mai ales iarna cand ele sunt ascunse in incaltamintea adecvata anotimpului. Desi un specialist bun, o pedichiurista devotata, in unele cazuri impreuna cu un medic, poate face minuni cu degetele chiar ramase fara unghii, cu unghiile micotice sau cu alte probleme cu care se pot infrunta. Este important sa incepem tratarea lor inca din sezonul rece cand se agraveaza mai usor. Lideri in problemele membrelor inferioare sunt unghiile incarnate - cu ceea ce persoana in cauza se indreapta traditional spre un cabinet de chirurgie, cu toate ca o pedichiurista specializata in pedichiura medicala poate ajuta fara a produce leziuni la nivelul lamei si a matricei unghiale.
- Din ce cauza se incarneaza unghiile?
- Inca din frageda copilarie trebuie sa fim foarte atenti la alegerea sosetelor, a incaltamintei si la fel, mare atentie trebuie acordata taierii corecte ale unghiilor. In copilarie si tinerete, taierea incorecta atrage dupa sine aceasta problema, care mai tarziu se agraveaza datorita incaltamintei prea inguste, a loviturilor repetate, puternice (fotbal), apasarii continue (pantofi cu toc inalt in care aluneca piciorul in fata).
In general persoanele care se confrunta cu aceasta problema sunt indrumate la chirurgie, unde se indeparteaza unghia in totalitate sau se \"fateteaza\" lateralele, dupa care de obicei nu mai creste unghia sanatoasa. O alta problema foarte raspandita si mutilanta cu care se confrunta foarte multe persoane este onicomicoza, adicaa ciuperca unghiei.

- Cum se instaleaza?
- La inceput pe unghie apare doar o pata de culoare. Nu ne deranjeaza, nu ne doare, doar este urata, devine din ce in ce mai rigida, va fi din ce in ce mai greu de taiat. In timpul verii suntem tentate sa folosim oje din ce in ce mai inchise la culoare pe unghiile din ce in ce mai groase. Barbatii cu asemenea probleme nu mai poarta vara sandale. Iarna le ascundem in cizme de vinil. Apoi, cand vine primavara nu ne mai recunoastem unghiile, si alergam de colo-colo, fara sa stim ce avem de facut.
- Cum se trateaza micozele unghiale?
-Aceasta afectiune nu se trateaza chirurgical deoarece extirparea unghiei nu rezolva problema de baza - ciuperca nu dispare -, din contra, este mult prea posibila suprainfectarea ranii produse, complicandu-se astfel si mai mult. In cazuri foarte agravate de micoza este indispensabila colaborarea pedichiuristei cu un medic dermatolog - si invers - pentru a obtine rezultate cat mai bune. Aici trebuie amintit si subliniat faptul ca, unghia bolnava nu isi schimba structura imediat ce se aplica pe ea vreun medicament. Ea incepe sa creasca sanatoasa din acel moment, treptat. Unghia de la degetul mare al piciorului are nevoie de aproximativ 12 luni pentru a creste de la matrice pana la capatul liber.
- Ce se intampla cu calcaiele?
-Aceasta este o alta problema foarte raspandita. Este un cerc vicios: \"Persoana\" are pielea foarte uscata, la inceput foloseste acasa, dupa baie, piatra ponce, se freaca bine pe calcai, iar pielea devine franjurata, chiar daca nu este vizibil, apoi se usuca si mai tare. \"Persoana\" se programeaza la pedichiura, unde sta cu picioarele in apa calda cu sapun, se inmoaie bine si isi razuie bine cu lama calcaiul pana cand isi indeparteaza toata pielea ingrosata, chiar si aceea de protectie, apoi pleaca acasa. Acasa de ce sa se mai ingrijeasca cu o crema adecvata? Pielea se usuca si mai tare, apoi crapa - si totul incepe din nou...
- Pe scurt cum ati putea prezenta diferenta dintre pedichiura clasica si cea medicala?
- Pedichiura clasica se bazeaza mai mult pe aspectul estetic al picioarelor si eventualele probleme sunt doar ameliorate pe un termen relativ scurt. Pedichiura medicala, prin metode inofensive, precum diferite creme, geluri si lotiuni aplicate in timpul efectuarii pedichiurii, chiar si la domiciliul clientului, pe termen lung, duc la vindecarea problemelor sus-amintite. Pentru detalii ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze la salon, unde specialistii nostri le vor sta la dispozitie.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
34 705 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: heal cosmetic - salon de cosmetica - saloane oradea

PRODUSE ASEMANATOARE CU PEDICHIURA MEDICALA

Kit profesional pentru pedichiuraKit profesional pentru pedichiura
Kit profesional pentru pedichiura
Kit-ul profesional de pedichiura este format din cremele si lotiunile specifice necesare unei pedichiuri medicale si un ...
RON 1014
3 TO SPANGE pedichiura unghie incarnata3 TO SPANGE pedichiura unghie incarnata
3 TO SPANGE pedichiura unghie incarnata
Metoda 3TO SPANGE metoda 3to spange 3TO Spange este un ajutor rapid in cazul unghiilor incarnate si ...
Kit profesional pentru pedichiuraKit profesional pentru pedichiura
Kit profesional pentru pedichiura
Kit-ul profesional de pedichiura este format din cremele si lotiunile specifice necesare unei pedichiuri medicale si un ...
RON 610
PILA METALICA PENTRU PEDICHIURA - BISTURIU NEASCUTITPILA METALICA PENTRU PEDICHIURA - BISTURIU NEASCUTIT
PILA METALICA PENTRU PEDICHIURA - BISTUR...
PILA METALICA PENTRU PEDICHIURA - BISTURIU NEASCUTIT Acest instrument este de nelipsit in cazul procedurii de ...
RON 99
BISTURIU NEASCUTIT PENTRU PEDICHIURA KARTBISTURIU NEASCUTIT PENTRU PEDICHIURA KART
BISTURIU NEASCUTIT PENTRU PEDICHIURA KAR...
Bisturia neascutit pentru pedichiura, necesar efectuarii pedichiurii medicale si nu numai. Produsul face parte din gama ...
RON 94
LICHID PENTRU EXFOLIERE PICIOARELICHID PENTRU EXFOLIERE PICIOARE
LICHID PENTRU EXFOLIERE PICIOARE
Este eficient la indepartarea pielii ingrosate de pe talpa. Contine acid lactic, extract de aloe vera, uree. Nu se ...
RON 107
CREMA TRATAMENT PENTRU PICIOARECREMA TRATAMENT PENTRU PICIOARE
CREMA TRATAMENT PENTRU PICIOARE
CREMA TRATAMENT PENTRU PICIOARE, ESTE SPECIAL CREATA PENTRU PERSOANELE CARE PREZINTA PROBLEME LA NIVELUL ...
RON 150
GEL EXFOLIANT UNGHIIGEL EXFOLIANT UNGHII
GEL EXFOLIANT UNGHII
GEL EXFOLIANT UNGHII cantitate 15 ML. Gel exfoliant pentru unghiile micotice, unghiile ingalbenite. Produs in ...
RON 50
CREMA NUTRITIVA PENTRU PICIOARECREMA NUTRITIVA PENTRU PICIOARE
CREMA NUTRITIVA PENTRU PICIOARE
Crema nutriva pentru picioare este ideala pentru ingrijirea calcaielor crapate si a altor afectiuni ale ...
RON 150
PEDICHIURA MEDICALA - PRODUSE SIMILARE