Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

SC AmCon Design & Build SRL Cluj - Napoca ofera sevicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea, proiectare arhitectura, rezistenta si instalatii, antreprenoriat general si executie pentru toata gama de lucrari de constructii. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, in calitate de investitori, proiectanti sau antreprenori.

Biroul de proiectare isi pune la dispozitia dumneavoastra serviciile si cunostintele in proiectare constructii: proiectare arhitectura, proiectare rezistenta (structuri de beton armat, structuri metalice, structuri de zidarie, structuri de lemn), proiectare instalatii (instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, curenti slabi, ventilatii).

Echipa realizeaza proiectare completa (certificat de urbanism CU, acorduri si avize, plan urbanistic zonal PUZ, plan urbanistic de detaliu PUD, documentatie tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire DTAC sau PAC, proiect tehnic PT, detalii de executie DE, caiete de sarcini CS, liste de cantitati) pentru:

- constructii civile: proiecte case, proiecte vile, duplexuri, triplexuri, cabane, pensiuni, hoteluri, blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, extindere, proiecte mansardare, etajare, proiecte gradinite, scoli, cladiri de birouri, sali de expozitie, centre culturale;
- constructii industriale: proiecte hale metalice, proiecte hale de beton armat, hale mixte, hale industriale, hale de productie, hale depozitare, hale logistice, proiecte hale cu pod rulant;
- constructii agricole: hale agricole, hale zootehnice, silozuri;
constructii comerciale: centre comerciale, mall-uri, showroom-uri, spatii comerciale, supermarketuri, hypermarketuri;
- constructii sportive: stadioane, sali de sport, sali multifunctionale, bazine de inot;
- constructii speciale: proiecte structuri publicitare, proiecte totemuri, antene, bazine, consolidari, reabilitari, subzidiri, ziduri de sprijin, sapaturi, sapaturi adanci in zone urbane, pereti mulati, piloti forati, adaptari la teren, fundatii speciale, fundatii utilaje, proiecte reamenajare.

Serviciile de proiectare cladiri oferite de proiectantii nostri sunt servicii de proiectare profesionala de cea mai inalta calitate. Echipa noastra realizeaza proiecte de constructii verificate de verificatori atestati pe specialitati. Oferim servicii de consultanta tehnica, project management si expertizare tehnica de cea mai inalta calitate. Avem posibilitatea de a realiza devize pentru lucrari de constructii, in functie de proiect si antemasuratoare pentru persoane juridice. Pentru investitori oferim estimare de costuri in vederea realizarii lucrarilor de constructii privind manopera, materialele, utilajele si transportul in lei sau euro, functie de proiect si antemasuratoare.

Executam toata gama de constructii civile, industriale, agricole sau speciale, \"la rosu\" sau \"la cheie\". Costurile lucrarilor sunt particularizate in functie de fiecare lucrare in parte, pe baza de devize, realizate in functie de particularitatile proiectului, cantitatile de lucrari, materiale, dificultate si pretentiile beneficiarului.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
2 031 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii - proiectare - executie proiecte

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AMCON DESIGN & BUILD SRL

Inginerie si consultanta tehnicaInginerie si consultanta tehnica
Inginerie si consultanta tehnica
AmCon Cluj presteaza servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea in domeniul constructiilor. Estimare ...
Executie constructiiExecutie constructii
Executie constructii
AmCon Cluj ofera servii de antreprenoriat si executie constructii case, vile, duplexuri, blocuri de locuinte, ansambluri ...
Proiectare constructiiProiectare constructii
Proiectare constructii
Amcon Cluj ofera servicii de proiectare completa in constructii. Biroul de proiectare realizeaza proiecte de ...