Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale

Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale

Tip produs: fonduri structurale | plan afaceri | masura 4.3
 

Prezentare Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale

In scopul obtinerii acestor fonduri, Preciss Consulting a realizat pana in prezent diverse componente ale unui proces de acest tip: Analiza economica - Studiu fezabilitate - Plan afaceri - Cerere finantare - Dosar achizitie - Dosar plata rambursare.
In luna IUNIE, Preciss Consulting a avut activitate pe urmatoarele linii de finantare:
» Masura 4.3. "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" din Programul Operational Regional (REGIO):
> Am depus 2 proiecte (unul in domeniul turismului si unul in domeniul IT);
> ATENTIE: A fost publicat in Monitorul Oficial ordinul 1726 din 15.06.2010 privind finantarea nerambursabila de 100% a cheltuielilor eligibile (cu limita de 200.000 EURO), precum si modificarea criteriului profitului inregistrat.
» Masura 4.1. "Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala" din Programul Operational Regional (REGIO):
> Am depus 1 proiect (in domeniul imobiliar - centru de afaceri);
> ATENTIE: Incepand cu data de 05 iulie 2010, procesul de depunere a cererilor de finantare in cadrul acestei masuri din Regiunea Bucuresti-Ilfov s-a suspendat.
» Operatiunea 3.3.1. - "Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri" la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (M.C.S.I.):
> Dorim sa oferim ca exemplu de experienta, faptul ca Preciss Consulting a depus in nume propriu un proiect pentru obtinerea de finantare nerambursabila pentru dezvoltarea unui soft CRM si ERP. Proiectul a fost depus in Decembrie 2008 - a fost aprobat in luna Aprilie 2010 alaturi de alte 54 de proiecte, insa pana in prezent contractarea propriu-zisa nu a fost demarata. In concluzie, un proiect la M.C.S.I. poate dura cel putin 19 luni de la depunere pana la contractare!
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evaluare - evaluari de intreprinderi - consultanta