Inscrie firma »
 

Prezentare S************

Premaco SA este o companie ce activeaza in domeniul constructiilor de peste 25 de ani, avand ca domeniu principal de activitatea producerea de prefabricate din beton (40 de ani de experienta).
Proiectam si realizam orice lucrare de constructii: reabilitari, renovari constructii civile, constructii noi, restaurari, lucrari edilitare, amenajari interioare si exterioare, alimentari cu apa, canalizare, productie agregate minerale, confectii metalice.
In materie de productie prefabricate beton, Premaco va ofera o gama larga de produse: plansee, grinzi, stalpi, elemente canal, dale, placi.
In ultimii ani Premaco si-a indreptat atentia si catre alte domenii de activitate pentru a-si diversifica permanent oferta de servicii. Astfel, avem placerea sa va oferim si posibilitatea de a va caza in Hotel Concrete (Ungheni, Mures), o investitie Premaco, intr-o ambianta unica, o alegere inspirata chiar daca sunteti in trecere prin Tg. Mures sau acesta este destinatia dumneavoastra.
Incercam in permanenta sa ne diversificam atat linia de productie cat si serviciile pe care le oferim, sa ridicam standardele de calitate ale produselor si serviciilor noastre si, nu in ultimul rand, sa imbunatatim permanent parametrii logistici si calitativi ai lucrarilor noastre.

CALITATE prin EXPERIENTA...
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
574 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: prefabricate - prefabricate beton

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PREMACO SA

Oferta firmei SC PREMACO SA nu contine nici un produs sau serviciu
SC PREMACO SA ESTE INSCRISA IN