Inscrie firma »
S********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
REVELION EXOTIC MADEIRA

REVELION EXOTIC MADEIRA

Tip produs: REVELION EXOTIC 2011 | REVELION EXOTIC MADEIRA | REVELION 2011 MADEIRA
 

Prezentare REVELION EXOTIC MADEIRA

Perioda: 29.12.10 - 05.01.11

1170 EURO/PERSOANA in camera dubla;
Camera single: 1460 EURO
Copil 3-10,99 ani: 910 EURO

SERVICII INCLUSE:
-Transport avion Bucuresti-Madeira-Bucuresti, Compania Austrian, via Viena
-Transferuri aeroport-hotel-aeroport in Funchal
-7 nopti de cazare cu mic dejun la Hotel Quinta do Sol 4* Madeira
-Tur de oras Funchal cu ghid local si pranz inclus
-GALA FESTIVA DE REVELION la restaurantul Hotelului Quinta do Sol
-Insotitor de grup

Nu sunt incluse:
-Taxele de aeroportsi combustibil, 220 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
-Asigurarea medicala de calatorie
-Excursiile Optionale: (tarif euro/pers) Pico de Arieiro si Santana-65 euro; Porto Moniz-65 euro; Monte si Gradinile Tropicale 50 euro; Seara Traditionala Espetada-42 euro;




PROGRAMUL EXCURSIEI:
Programul Excursiei Revelion Magnific in Madeira 29 Decembrie | BUCURESTI - VIENA - FUNCHAL
Intalnire cu reprezentantul grupului la aeroportul Otopeni la ora 03:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian cu destinatia Madeira via Viena. Decolare la ora 05:10. Sosire la Viena la ora 06:00. Decolare spre Funchal la 09:50. Sosire Funchal la ora 13:40. Dupa efectuarea formalitatilor, transfer la hotel Quinta do Sol 4*.
30 Decembrie | MADEIRA - Traditie si Cultura
Mic dejun. Tur de oras de ½ zi cu ghid local si pranz inclus. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia - "pasarea paradisului", cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul al XV-lea, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Pranzul va fi servit in restaurantul Sola da Santola. Dupa pranz, timp liber pentru shopping sau vizite individuale.
31 Decembrie | MADEIRA - GALA DE REVELION * LA MULTI ANI 2011 ! Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Optional Excursie de de ½ zi cu ghid local la Monte si Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte. In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte, un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu "Topoganul" pana in Funchal. Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport. Seara, Celebrarea Revelionului incepe cu "GALA FESTIVA" la restaurantul hotelului. La trecerea dintre ani, dealurile ce domina Funchalul prind viata in cel mai mare spectacol de artificii din lume in timp ce in port navele fluiera din sirene urand bun venit Noului An.
01 Ianuarie | MADEIRA - Relaxare Mic Dejun. Dupa micul dejun veti avea timp sa va relaxati profitand de facilitatile hotelului.
02 Ianuarie | MADEIRA - "Gustul Madeirei" Mic dejun. Timp liber sau optional "Gustul Madeirei" - Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local si pranz inclus. Plecand din Funchal prin Pico de Arieiro, veti fi facinati de privelisti impresionante. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit "Penha de Aguia". Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de paie. Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass facand o scurta oprire pentru a admira privelistea spectaculoasa asupra Coastei Madeirane si Machico.

03 Ianuarie | MADEIRA - "Vestul Salbatic"
Mic dejun. Timp liber sau optional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paul da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1.400 m). In drumul spre Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1.500m) cunoscut ca "acoperisul Madeirei". Ne intoarcem spre Funchal prin Encumeada unde oprim sa ne bucuram de priveliste.
04 Ianuarie | MADEIRA - Seara Traditionala Espetada
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si seara, optional "Seara Traditionala Espetada cu program folcloric". Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal "Espetada", salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu !
05 Ianuarie | MADEIRA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Funchal. Imbarcare pe zborul Companiei Austrian cu destinatia Bucuresti via Viena. Decolare spre Viena la ora 14:25. Plecare din Viena spre tara la ora 23:15. Sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 01:55 (6 Ianuarie).


Hotel Quinta Do Sol 4*
Incantator si primitor, inconjurat de frumosul Parc Magnolia Quinta, hotelul Quinta do Sol se adreseaza in special celor care cauta Madeira traditionala. Situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, hotelul ofera o priveliste panoramica magnifica asupra golfului si muntilor care inconjura capitala. Hotelul are 161 de camere dotate cu TV, telefon, aer conditionat cu control individual, frigider, seif, baie proprie, uscator de par. Facilitatile pe care le ofera hotelul: piscina incalzita si separata piscina pentru copii, sauna, jacuzii, sala mica de fitness, masa de snooker, masa de tenis si bridge, parcare gratuita, babysitting la cerere. Facilitatile pe care le ofera imprejurimile: in Parcul Magnolia Quinta se gasesc terenuri de tenis, de squash, piscina, loc de joaca pentru copii.

PENTRU MAI MULTE DETALII SI OFERTA VA RUGAM SA NE CONTACTATI!
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
24 292 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vacante Turcia - bilete de avion - vacante all inclusive

PRODUSE ASEMANATOARE CU REVELION EXOTIC MADEIRA

REVELION 2011 MADRIDREVELION 2011 MADRID
REVELION 2011 MADRID
REVELION 2011 la MADRID Perioada: 29.12.2010 - 03.01.2011 TARIF 499 EURO/PERS IN CAMERA DUBLA Servicii ...
EUR 499
VACANTA DE VIS LA PARISVACANTA DE VIS LA PARIS
VACANTA DE VIS LA PARIS
Vacanta de Vis la PARIS - Orasul luminilor FRANTA * AUSTRIA * GERMANIA * UNGARIA 10 zile / 9 nopti 449 EUR de pers ...
EUR 449
REVELION REPUBLICA DOMINICANAREVELION REPUBLICA DOMINICANA
REVELION REPUBLICA DOMINICANA
Perioda: 29.12.10 - 06.01.11 1899 EURO/PERSOANA in camera dubla; Camera single: 2149 EURO SERVICII ...
EUR 1899
REVELION  2011 ATENAREVELION  2011 ATENA
REVELION 2011 ATENA
Perioada: 29.12.2010 - 03.01.2011 -Hotel OSCAR 3*superior-370 Euro/pers loc in camera dubla; -Hotel ATHENS AKROPOL ...
EUR 370
OFERTA REVELION ISTANBULOFERTA REVELION ISTANBUL
OFERTA REVELION ISTANBUL
Ziua 1 / 29.12.10 Plecare din Bucuresti, de pe Aeroportul Otopeni, cu zbor Turkish Airlines. La sosirea pe aeroportul ...
EUR 345
CIRCUIT AVION SPANIACIRCUIT AVION SPANIA
CIRCUIT AVION SPANIA
Date de plecare: 28 septembrie Ultimele locuri REDUCERE- 7% Pret de la 679 EUR/persoana, loc in camera ...
EUR 679
REVELION 2011 MAROCREVELION 2011 MAROC
REVELION 2011 MAROC
Casablanca - Marrackech- Fez - Meknes - Rabat - Casablanca 28.12.2010 - 05.01.2011 (9 zile/8 nopti) Ziua 1 (28 ...
EUR 990
REVELION  2011 ISTANBULREVELION  2011 ISTANBUL
REVELION 2011 ISTANBUL
Ziua 1 (30 Dec): BUCURESTI - ISTANBUL Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda ...
EUR 355
REVELION PARIS 2011REVELION PARIS 2011
REVELION PARIS 2011
Perioada: 29.12.2010 - 03.01.2011 (6 zile / 5 nopti) Ziua 1 (29 Dec): BUCURESTI - PARIS Intalnire la ora 13:25 la ...
EUR 595
REVELION EXOTIC MADEIRA - PRODUSE SIMILARE