Inscrie firma »
 

Prezentare Logisys Rom

Descriere afacere

Acanthis Information Systems este un grup de companii din Olanda cu sediul la Rotterdam avind ca principal scop furnizarea unui pachet de programe customizabil si / sau solutii informatice la cheie pentru administrarea documentelor.

Cu un numar impresionant de clienti si o cifra de afaceri ce depaseste 2 milioane de euro, compania Acanthis Information Systems a devenit una din cele mai importante companii ca furnizor de solutii informatice pentru managementul documentelor din Europa.

Ca rezultat al dorintei noastre de a spori serviciile oferite clientilor din Romania, am infiintat inca doua companii:

- Compania Intersoft2000 Romania - creata datorita experientei cistigate prin training-urile oferite de compania Acanthis Information Systems precum si a dezvoltarii afacerii intr-un mediu extrem de mobil si dinamic . Intersoft2000 acorda o atentie sporita dezvoltarii tehnice a aplicatiei DocBase.
- Compania Logisys Rom - creata datorita cresterii de cereri pentru solutia informatica de management al documentelor. S-a acordat o atentie deosebita infiintarii unei noi companii ce se va ocupa cu succes de dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu clientii si cu partenerii de afaceri.

La infiintarea companiei Acanthis Information Systems in 1992, activitatea companiei se derula mai ales pe dezvoltarea si implementarea aplicatiei de client server. Un exemplu al acesteia este DocBase C/S - managementul documentelor pentru Windows.

De-a lungul celor citiva ani si ca rezultat al cererilor de solutii pentru internet si intranet, Acanthis Information Systems prin Compania Intersoft2000 Romania a dezvoltat aplicatia DocBase Online - managementul documentelor pentru internet.

Astazi, grupul nostru de companii este capabil sa furnizeze solutii informatice complexe, sa dezvolte la cerere, sa acorde asistenta, mentenanta si servicii suplimentare unei arii largi de solutii privind managementul documentelor, arhivare si/sau stocare documente, solutii ce pot fi conectate cu orice sistem informatic deja existent.

Fiind avantajata de evolutia naturala a industriei IT catre oferta de servicii customizabile, Compania Intersoft2000 Romania impreuna cu Compania Logisys Rom a dezvoltat competentele angajatilor sai pentru a raspunde tuturor cerintelor in domeniile tehnice adiacente aplicatiilor de management al documentelor.

Scopul companiei pe piata de IT

Misiunea Companiei Logisys Romania ca furnizor de solutii pentru Managementul Documentelor este aceea de a satisface toate cerintele clientilor prin:

- Promptitudine in oferirea de servicii de inalt nivel in raportul calitate - pret;
- Reconfigurare sistem la cererea clientilor
- Servicii profesionale post-vinzare prin: suport, maintenanta, help-desk si training.

Prin stabilirea de standarde inalte, valorile Companiei Logisys Romania sint urmatoarele:

- Oameni: Pretuim toti angajatii si munca in echipa face sa avem aceleasi scopuri, sa schimbam idei si sa impartim toate resursele pentru cerearea de solutii inovatoare.
- Integritate: Actionam in mod etic si cinstit si avem datoria de a face dintr-o afacere un succes
- Clienti: Satisfactia clientilor nostri este un proces continuu, si de aceea mentinem o relatie de parteneriat la standarde inalte.
- Excelente: Oferim solutii tehnice la cel mai inalt standard si in baza tehnologiei de ultima ora.

Structura organizatorica a companiei

Fiecare departament este organizat ca o echipa si este condus de catre un Project Manager, ce are competente decizionale si responsabilitati tehnice asupra proiectului.
La nivel executiv, experienta departamentului de marketing si vinzari consta in profesionalismul oamenilor ce au ca principal scop oferirea de solutii avansate clientilor sai cu investitii minime.
Performantele Companiei Logisys Romania sint sustinute de experienta si puterea de munca a oamenilor ce constituie forta de vinzari, a celor din departamentul de pre-sales precum si a celorlalti colegi din alte departamente.
Departamentul tehnic intruneste competente ale oamenilor din diferite domenii de activitate si ofera suport tehnic si de mentenanta in timp real si cu eficienta maxima in toata tara.

Human Resources / Recrutare si Selectie personal / Training

Compania Logisys Romania investeste permanent in oamenii sai, considerindu-i cea mai de pret resursa ce sta la baza dezvoltarii companiei, oferindu-le training-ul necesar, motivatia si un mediu de lucru optim pentru optimizarea productivitatii si pentru loializarea acestora fata de companie.
Recrutarea personalului se face pe baza interviurilor cu personal special pregatit, in baza unor teste si a unor examene performante. Perioada de training se face in interiorul companiei pentru a putea fi integrati cit mai curind in activitatea zilnica a companiei.

Calitatea serviciilor

Noi credem ca oferind o calitate ireprosabila serviciilor asigurate de catre Compania Logisys Romania clientilor sai, acestea pot sta la baza unei relatii mutuale benefice oricaror relatii de afaceri precum si pentru atingerea obiectivelor viitoare si a cooperarii in afaceri.

Referinte

Dedicatia cu care Compania Logisys Romania ofera servicii de calitate superioara este demonstrata de numarul mare de clienti si cu activitati diferite din Olanda, din care mentionam doar citeva nume:

- Ministerul Educatiei si Culturii
- Palatul de Justitie
- Primaria Assen
- Societatea Olandeza de Sanatate
- Muzeul Naturalis
- Casa de pensii PGGM
- Consiliul Judetean Friesland
- Grupul de Consultanta B&A
- Consiliul Judetean Gelderland
- Consiliul Administrarii Apelor Zeeland
- Consiliul Administrarii Apelor Veluwe


Concluzii

Companiei Logisys Romania este o companie puternica, flexibila si capabila sa gestioneze orice cerinta tehnica in domeniul sau de activitate. Asigura o garantie si o puternica expansiune a afacerilor si ofera competenta si excelenta pe piata dezvoltatorilor de solutii de management al documentelor.

Viitorul inseamna pentru Compania Logisys Romania noi provocari pentru implementarea solutiilor de management al documentelor in Romania.
PREZENTARE Logisys Rom
LIGHT
MEMBER
Logisys Rom
3 986 accesari
Persoana de contact: Dana Laura Repanovici
Adresa postala: str. Zece Mese nr.2,bl.14,ap9
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 2118178
Fax: 2118178
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software de protectie

ULTIMELE PRODUSE ALE LOGISYS ROM

DocBaseDocBase
Docbase
Va prezentam citeva modalitati cheie prin care DocBase, software pentru managementul documentelor companiilor aduce ...