Inscrie firma »
HIDROIZOLATII - REPARATII TERASE CLADIRI

HIDROIZOLATII - REPARATII TERASE CLADIRI

Tip produs: HIDROIZOLATII CRAIOVA | FIRME HIDROIZOLATII CRAIOVA DOLJ | REPARATII HIDROIZOLATII BLOCURI CRAIOVA
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare HIDROIZOLATII - REPARATII TERASE CLADIRI

Societatea nostra va propune urmatoarele variante de reparatii ale acoperisului dvs.

- Un strat membrana armata cu polyester de 4,5 Kg/mp, materialul se termosudeaza cu flacara si nu necesita strat de protectie.
Garantie 8 ani.

- Un strat membrana armata cu polyester de 3 Kg/mp, fara ardezie + Un strat membrana armata cu polyester de 4,5 Kg/mp, materialul se termosudeaza cu flacara si nu necesita strat de protectie.
Garantie 10 ani.

- Un strat membrana armata cu polyester de 4 Kg/mp, fara ardezie + Un strat membrana armata cu polyester de 4,5 Kg/mp, materialul se termosudeaza cu flacara si nu necesita strat de protectie.
Garantie 12 ani.

- Un strat membrana de 4 Kg/mp cu armatura de polyester pe baza de nisip, aplicat la cald (cu flacara) + Un strat membrana de 4,5 Kg/mp cu armatura de polyester cu ardezie, aplicat la cald (cu flacara). Decaparea hidroizolatiei vechi pana la sapa, schimbat gurile de scurgere si turnat sapa.
Garantie 15 ani.
Membranele reprezinta cea mai utilizata solutie de hidroizolatie pe plan mondial si ofera posibilitatea refacerii hidroizolatiei unui acoperis la o calitate exceptionala, conferindu-i o durata de viata de cel putin 15-20 ani.Acestea nu contribuie la rezistenta si stabilitatea structurii constructiilor, dar prin proprietatile fizico-mecanice maresc durabilitatea in timp a suprafetelor izolate.
Suntem deschisi pentru orice modalitate de colaborare: masuratori, deviz, solutii tehnice propuse, contractare, executie lucrari de refacere a acoperisului
Etanseitatea la apa, la pierderi de caldura si la patrunderea zgomotului reprezinta necesitatile care conditioneaza durabilitatea, confortul si economia de energie in cladiri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 178 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hidroizolatii - instalatii sanitare - amenajare gradini

HIDROIZOLATII - REPARATII TERASE CLADIRI ESTE LISTAT IN: