Inscrie firma »
CERTIFICAT ENERGETIC

CERTIFICAT ENERGETIC

Tip produs: CERTIFICAT ENERGETIC | AUDIT ENERGETIC | EXPERTIZA TERMICA
Producator: S.C. HORMIGON S.R.L.
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CERTIFICAT ENERGETIC

Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia si stabilirea, din punct de vedere tehnic si economic a solutiilor de reabilitare si/sau modernizare termica si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.
Realizarea auditului energetic al unei cladiri presupune parcurgerea a trei etape:
1. Evaluarea performantei energetice a cladirii in conditii normale de utilizare, pe baza caracteristicilor reale ale sistemului constructie - instalatii aferente (incalzire, preparare / furnizare
a apei calde de consum, ventilare, climatizare, iluminat artificial).
2. Identificarea masurilor de modernizare energetica si analiza eficientei economice a acestora.
3. Intocmirea raportului de audit energetic.
Certificarea energetica a cladirilor reprezinta activitatea de clasificare energetica a cladirilor prin incadrarea in clase de performanta energetica si de mediu, de notare din punct de vedere energetic si elaborarea certificatului de performanta energetica.
Certificarea energetica a unei cladiri implica parcurgerea urmatoarelor etape principale:
1. Efectuarea analizei termice si energetice a cladirii;
2. Elaborarea certificatului de performanta energetica pe baza raportului de analiza termica si energetica.
Certificatul de performanta energetica se acorda pentru cladiri sau pentru parti din cladiri (apartamente, scari/ tronsoane de bloc).
Introducerea certificatelor energetice si pentru apartamente, informeaza potentialul cumparator sau chirias al unei locuinte asupra performantei energetice. In momentul vanzarii sau inchirierii, toate apartamentele vor fi incadrate intr-o anumita clasa energetica, certificatul oferind o idee asupra nivelului de cost la incalzire. Un apartament in clasa energetica A va consuma circa 20% energie mai putin fata de un apartament in clasa G sau va avea facturi la incalzire cu 80% mai mici decat unul aflat in clasa G.
Firma S.C. Hormigon S.R.L. certificata in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale de catre TUV CERT, elaboreaza expertize termice, audituri energetice, emitem certificate de performanta energetica si termograme, studii de fezabilitate, proiecte tehnice si documentatii in vederea aprobarii fondurilor necesare investitiilor, executia cladirilor si amenajarea terenurilor aferente constructiilor, documentatii in vederea obtinerii autorizatiilor de construire, avizelor si acordurilor, studii si scenarii de specialitate (scenariu de siguranta la foc, studiu geotehnic, studiu de gospodarire a apelor, etc.) la un inalt nivel de calitate si complexitate.
Pe langa activitatea de auditare energetic, firma are ca domeniu de activitate proiectarea constructiilor civile, industriale si agricole, cuprinzand toate specialitatile: arhitectura, rezistenta, instalatii (electrice, sanitare, termice, gaze, ventilatii/climatizare, curenti slabi) si geotehnica, expertize tehnice.
Firma si angajatii sunt membrii O.A.R., A.I.C.P.S., A.A.E.C., A.I.I.R., A.N.R.E., autorizati in domeniul gospodaririi apelor de catre M.M.G.A. si asigurati profesional.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
2 149 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: AUDIT ENERGETIC - CERTIFICAT - PROIECTARE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CERTIFICAT ENERGETIC

Audit energeticAudit energetic
Audit energetic
Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor caracteristici termice si energetice ale ...