Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Agentie de selectie si plasare forta de munca

Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare, in special cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Anglia in Case Rezidentiale (azile particulare pentru varstnici) pe post de Care assisstant in ingrijirea de persoane.

Aplicantul va fi angajat la o Casa Rezidentiala pe post de Care Assistant, unde va lucra in medie 36-40 ore/saptamana + ore suplimentare daca este cazul. De asemenea, aplicantul va fi inregistrat la un colegiu pentru efectuarea cursului NVQ Level 2 Health and Social Care, calificare necesara prin care candidatii vor putea sa dovedeasca capacitatea de a efectua sarcinile impuse de postul ocupat..

Avantajele programului:

- Aplicantul poate lucra pe perioada nedeterminata in Anglia.
- Aplicantul isi poate duce ulterior familia in Anglia.
- Dupa 12 luni de munca aplicantul va obtine un "Blue Card" care ii va acorda toate drepturile de a munci in Anglia nelimitat in orice domeniu.
- Dupa 5 ani de munca aplicantul poate obtine la cerere rezidenta permanenta
- Asistentii Medicali au posibilitatea de a-si obtine echivalarea diplomei si a putea lucra ulterior pe post de asistent medical recunoscut in Anglia, cu un salar cuprins intre 13-25 Lire /ora. Acordam consultanta asistentilor medicali in obtinerea echivalarii diplomei. Dupa obtinerea echivalarii diplomei, la cererea candidatilor putem oferi locuri de munca pe post de Asistent Medical.
- Posibilitatea pentru persoanele necalificate de a obtine un Certificat de calificare NVQ in sistemul social de ingrijire din Anglia.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Agentie de selectie si plasare forta de munca - anglia - care assistants

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GABI SPEDITION SRL

Oferta firmei SC Gabi Spedition SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC GABI SPEDITION SRL ESTE INSCRISA IN