Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Inca din vremuri stravechi, in zona Banatului Montan, toamna, locuitorii mergeau pe munte si in padurile din jurul Muntelui Semenic, Muntelui Mic, Muntilor Aninei, la adunat de ciuperci, care cresteau pe copacii de fag sub forma unor ciorchini.


Acestia erau dusi acasa, in gospodariile lor, unde preparau ciupercile sub diferite retete: ciuperci murate, zacusca din ciuperci, ciuperci conservate in apa cu sare, ciuperci uscate, tocana de ciuperci etc.


Fondatorii Bio Gardena, dorind sa pastreze traditiile stravechi, au \"pus pe picioare\", in anul 2005, o afacere cu ciuperci Pleurotus (buretii de fag) crescute intr-un mediu controlat. In perioada 2005-2008 a fost implementat proiectul european - \"Infiintare ciupercarie si unitate procesare ciuperci in localitatea Bocsa, judetul Caras-Severin\" - in valoare de 500.000 euro. Ciupercile sunt crescute si procesate la standarde europene.



Astfel, sera este o constructie termoizolata, avand umiditatea, luminozitatea, temperatura si ventilatia atent controlate cu ajutorul aparaturii avansate si de inalta calitate. Ciupercilor le este asigurat un climat cat mai natural, acestea nu sunt stropite cu pesticide sau alte substante chimice, iar sera este dezinfectata dupa fiecare cultura.

Ciupercile ajunse la maturitate, atent culese si selectate de catre lucratorii nostrii, sunt cu grija prelucrate in anexa de procesare prevazuta cu spatii de lucru, depozite, camera frigorifica etc. Aceste spatii sunt dotate la standarde europene, cu utilaje din inox alimentar, senzori de temperatura si alte utilaje necesare unei bune functionari.
Produsele noastre au probe de laborator si unitatea de procesare este monitorizata de Directia Sanitar Veterinara Caras-Severin, suntem inclusi in programul strategic de prelevare a probelor la ciuperci de cultura. Obiectivele anului 2010 sunt diversificarea gamei de produse si implementarea sistemului calitatii HACCP.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 962 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CIUPERCI - CIUPERCARII - PRODUSE VEGETALE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BIO GARDENA SRL

Ciuperci murateCiuperci murate
Ciuperci murate
Salata de bureti de fag, in otet: Aceasta salata are in compozitie: ciuperci de cultura Pleurotus, morcovi, ceapa si ...
Bolognesse speciale din ciuperciBolognesse speciale din ciuperci
Bolognesse speciale din ciuperci
Bolognese speciale din ciuperci : Este un preparat final, care necesita doar incalzire. Se poate servi la ...
Zacusca  din ciuperciZacusca  din ciuperci
Zacusca din ciuperci
Zacusca din bureti de fag: Este un produs vegetal care are un procentaj mare de ciuperci in compozitie, alaturi de ...
SC BIO GARDENA SRL ESTE INSCRISA IN